10 bin TL Elektrogitar önerisi

bilinmeyen33

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlar, bazi stres donemlerinden geciyorum ama bir ara arkadasimi ziyarete gitmistim ve elektro gitarini denemistim beceremedim ama hosuma gitmisti. Ben de kendime alip ogrenmek ıstiyorum ama hiç bilgim yok 9-10k gibi bir bütçem var yardimci olursaniz sevinirim ıyi aksamlar ;)).

Bunlar işinizi görecektir. Umarım bu dönemleriniz geçer.

Bunlar işinizi görecektir. Umarım bu dönemleriniz geçer.
Arkadaş en iyi önerileri yapmış. Kozmos, Midex gibi markların setlerinden uzak durmanı tavsiye ederim. Eğer bütçeni yükseltebilirsen amfi çok iyi olur fakat o bütçeye kaliteli bir amfi alamayacağınızdan ses kartını bilgisayarınıza bağlayıp kulaklık veya hoparlörünüz üzerinden daha rahat edersiniz. Ses kartını nasıl kullanacağınızı vb. Youtube üzerinden araştırabilirsiniz. Gitar önerisine ek olarak, eğer Metal, Rock tarzı müzik türlerinden hoşlanıyorsanız bu gitar gayet güzel ve istediğiniz tonları verebilir fakat eğer müzik zevkiniz Alternatif Rock, Türkiye'de ki Duman gibi müzik gruplarının veya daha klasik müziklerin tarzıysa benzer ürünün Single Manyetik olanlarını tercih edebilirsiniz. Onun içinde önerim şudur: Squier Bullet Strat with Tremolo HSS Laurel Klavye Brown Sunburst Elektro Gitar Fiyatı, Ãzellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik MaÄazası Tasarımı Ãdülü 2024

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı