10 bin TL gitar önerisi

SadParoks

Centipat
Daha fazla  
Önce ikinci el bir aria Pro II almayı düşünüyordum sonra bütçemi arttırmaya karar verdim. Şu anda gitar için 10.000, amfi için 2-3K bütçem var. Başta ses kartı almayı düşündüm fakat bazı konulardaki yanıtlarınızı görünce vazgeçtim. @Single_factor
Yardımcı olur musunuz?
Ayrıca artık ikinci el alamam çünkü yaşadığım şehir çok ufak, geçen hafta İstanbul'da olduğumdan alabilirdim.

En önemli şey, ses kartı gibi sizin gelişiminizi sabote edecek ses kartı gibi şeyler yerine amfi kullanmanız.

Gitar seçimi esasında daha az önemli bir mesele. Tabi ki Floydrose köprü gibi uynar köprülü bir şey seçmediğiniz sürece. Aslında Aria PRO II alınabilir bir gitar. Neden vaz geçtiniz?

Aslında tamamen benim kararım değildi ailem ikinci ele biraz önyargılılar ikinci el alacağımı öğrenince vazgeçmem için fazla bütçe koydular ben de kabul ettim zaten artık ikinci el alamam verilen parayı en iyi şekilde değerlendirme derdindeyim. Ibanez grx40 düşünüyordum almak için. Belirli bir türde çalmıyorum fakat Metallica, Nirvana, Megadeth seviyorum ve çalmak isterim. Daha çok HSS dizilimli gitarlar öneriyorlar forumlarda ondan dolayı grx40 ideal gibi geldi.

Olur elbette. Jackson Js11 de düşünebilirsiniz. 2 point tremolo köprü, 5 vidalı vintage a göre avantajlıdır. Daha detaylı tel yüksekliği ayarı yapılabiliyor, tremolo 2 yönlü kullanılabiliyor. Jumbo fretler özellikle yeni başlayanlar için perdelere basışta daha az cızırtı duymanızı sağlar. Ama küçük detaylar. Her iki gitar da işinizi görecektir.

Gitar çalan bir arkadaşım iyi gitar gitaristi mutlu eder ses olarak pek bir farkı olmaz demişti ondan yola çıkarak daha fazla oyalanmadan alacağım bunlardan birisini o zaman teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…