F1lex Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #1 2 .el bir şeyler alıp satmak şstiyorum 10 bin TL var ne yapabilirim nasıl başlayabilirim?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.052 Çözümler 6 13 Şubat 2025 #2 F1lex dedi: 2. el bir şeyler alıp satmak şstiyorum 10 bin TL var ne yapabilirim nasıl başlayabilirim? Genişletmek için tıkla... PlayStation'dan kar edersin.
F1lex dedi: 2. el bir şeyler alıp satmak şstiyorum 10 bin TL var ne yapabilirim nasıl başlayabilirim? Genişletmek için tıkla... PlayStation'dan kar edersin.
denizbaranseker0 Centipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.100 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #3 Playstation 3, oyunlar, dvd filmler gibi şeyler alırsan kolayac 2. el satış sitelerinde ticaretini yapabilirsin.
Playstation 3, oyunlar, dvd filmler gibi şeyler alırsan kolayac 2. el satış sitelerinde ticaretini yapabilirsin.
F1lex Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #4 denizbaranseker0 dedi: Playstation 3, oyunlar, dvd filmler gibi şeyler alırsan kolayac 2. el satış sitelerinde ticaretini yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama çok amatörüm paradan çok o heyecanı merak ediyorum
denizbaranseker0 dedi: Playstation 3, oyunlar, dvd filmler gibi şeyler alırsan kolayac 2. el satış sitelerinde ticaretini yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama çok amatörüm paradan çok o heyecanı merak ediyorum