10 bin TL ile 2. el iPhone SE3 alınır mı?

Bütçe
10k

Muhammed099

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler. Günlük kullanım'da ve sadece birazcık pes oynamak için bu cihaz alınır mı? Uzun süredir Android kullandığım için iPhone satın almak istiyorum. Cihazı 2 sene kullanmayı düşünüyorum.

iPhone SE3 değildir o. Eğer öyleyse kaçırılmayacak fırsat. Ekran, pil ve diğer parçalar değişmiş ona bak eğer değişmezse zaten alınmaz ama o fiyata da olacağını zannetmiyorum.

Bataryası pişman eder. Her Android aynı değildir.

Arkadaş uzun süredir Android kullanıyorum sıkıldım farklılık istiyorum demiş ben yazıda Android kötü rezaletti gibi bir yazı göremedim hocam.

Öncelikle iyi günler. Günlük kullanım'da ve sadece birazcık pes oynamak için bu cihaz alınır mı? Uzun süredir Android kullandığım için iPhone satın almak istiyorum. Cihazı 2 sene kullanmayı düşünüyorum.

Hocam karıştırmışım fiyat normal gibi ama bilemiyorum küçük ekranı ve pilde biraz sorun oolabilir ama o fiyata fazla seçenekte yok.

iPhone SE3 değildir o. Eğer öyleyse kaçırılmayacak fırsat. Ekran, pil ve diğer parçalar değişmiş ona bak eğer değişmezse zaten alınmaz ama o fiyata da olacağını zannetmiyorum.

Hocam bende öyle sanıyordum ama piyasamı değişmiş ne bulunur o fiyata bende şaşırdım görünce. Eskiden pahalıydı galiba.

Arkadaş uzun süredir Android kullanıyorum sıkıldım farklılık istiyorum demiş ben yazıda Android kötü rezaletti gibi bir yazı göremedim hocam.

Hocam karıştırmışım fiyat normal gibi ama bilemiyorum küçük ekranı ve pilde biraz sorun oolabilir ama o fiyata fazla seçenekte yok.

Hocam bende öyle sanıyordum ama piyasamı değişmiş ne bulunur o fiyata bende şaşırdım görünce. Eskiden pahalıydı galiba.
Sonuçta iPhone 13 ile aynı işlemciye sahip bir telefon.

Bataryası pişman eder. Her Android aynı değildir.
Kullandığım android'ler beni üzmedi ancak sıkıldım o yüzden bir değişiklik yapmak istiyorum.
8K ila 13k arası fiyatları ancak depolama artınca fiyat ciddi derecede artıyor.
SE3'ü 10kya bulduysanız söyleyin biz de alalım hocam.
Hocam söyleyemem bana lazım. 😁😁
Hocam bir tek işlemcisi iyi çünkü. Hala LCD ekran tuşlu telefon yani. Pili 2 bin mh kamerasıda iyi değil o yüzden ucuz kalıyor zaten.
Evet hocam haklısınız çoğu yönü günümüz cihaz'larına göre eskidi.

Xs Max nasıl olur ?

Kullandığım android'ler beni üzmedi ancak sıkıldım o yüzden bir değişiklik yapmak istiyorum.

8K ila 13k arası fiyatları ancak depolama artınca fiyat ciddi derecede artıyor.

Hocam söyleyemem bana lazım. 😁😁

Evet hocam haklısınız çoğu yönü günümüz cihaz'larına göre eskidi.

Xs Max nasıl olur ?
XS Max'de artık güncelleme almıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı