10 Bin TL ile Ryzen7 3700X / RTX2060 Sistem Toplama

anakart çok düşük
Sistemde Ryzen 3600 kullanılıyor 3700X değil gereksiz yere pahalı Anakart almaya gerek yok aksi halde sistemin fiyatı çok artar.

SATA SSD yerine M2 SSD tercih edilmeli.
Konu sahibi Oyun için bilgisayar topluyor 3-4 saniye için fazla para vermeye gerek yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Parayı heder etmişsin.
Sipariş vermeden önce neden yazmıyorsunuz da ettikten sonra yazıyorsunuz?

Birader 10.000₺ pc topluyoruz dediğin şeye bak .
Gidip giriş seviyesi anakart üzerine o kadar üst düzey işlemci ekran kartı emanet edilmez .
@İsmailgney Ekran kartının fiyatı tavan yapmış stoklar azalınca. Ekran kartının modelini Gaming X ile değiştirip alabilirsiniz.
Eki Görüntüle 466741
Bu anakartı önermem 10.000₺ gibi bir bütçeyle alına bilecek minimum anakart Gigabyte B450 Aorus Elite .

Geçen gün tavsiye üzerine 10000₺ bütçeye şöyle bir sistem önerisinde bulunmuştum. Hem çok sessiz hem de kaliteli bileşenler seçmiştim.

Merhabalar, ben kendim birkaç gün önce 5600TL (sadece kasa ve bileşenler) aşağıda yer alan sistemi topladım Mouse Klavye Monitör Mousepad ile 6650 ye çıktı sizinki kadar bütçem olsaydı kesinlikle bu sistemi alacaktım benim size önerim kesinlikle bu sistemi alın sistemde Asus Dual OC 2070 Ekran Kartı, Asus Prime X-570P 4400Mhz (OC) Anakart,Corsair Crystal Serisi 750w+80 PSU, Ryzen 7 3800x İşlemci var bu fiyata alınabilecek en iyi sistem budur bence link: MARS-A3870X/AMD Ryzen 7 3800X/ASUS DUAL RTX 2070 OC EVO 8GB/16GB DDR4/256GB M.2 SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…