10 bin TL işlemci önerisi

partalcı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun ömürlü bir sistem kurmak için Ryzen 7 9700X istedim ama buna gerek olmadığını söylediler. Daha makul ne kullanabilirim AM5 de?

Amac oyun mu? Hangi cozunurluk hedefleniyor (monitor kac k yani)? Uzun omurden kastiniz nedir? Sogutucu alacak misiniz, alacaksaniz butceye dahil mi? Bu sorulara cevap verirseniz daha iyi yonlendirme yapilabilir.

Amac oyun mu? Hangi cozunurluk hedefleniyor (monitor kac k yani)? Uzun omurden kastiniz nedir? Sogutucu alacak misiniz, alacaksaniz butceye dahil mi? Bu sorulara cevap verirseniz daha iyi yonlendirme yapilabilir.

Sogutucu kule tipi Thermalright assasin 120 modeli. Amaç oyun yayın video edit ve yazılım. 1080p monitörüm var ama 2K da geçmeyi düşünüyorum.

2k veya 4k'da 7500f ile 9700x'in farkini oyun oynarken anlamazsin. Cogunlukla oyun oynayacaksan 7500f'i alsan olur yoksa cok cekirdek performansi yuksek olan bir islemci alabilirsin 7700x veya 9700x gibi.

2K veya 4K'da 7500F ile 9700X'in farkini oyun oynarken anlamazsin. Cogunlukla oyun oynayacaksan 7500F'i alsan olur yoksa cok cekirdek performansi yuksek olan bir islemci alabilirsin 7700X veya 9700X gibi.

Yani ileriye dönük istedim ama burada ileriye dönük bakmak çok mantıklı mı bilemedim. 4K hiç kullanmam su an 1080p kullanıyorum. Ilerleyen zamanda 2K ekran alıp 1080P'yi yayin ekranına çevirmek istiyorum.

Ne alırsan al, ileriye dönük diye bir kavram kalmadı artık. Her 2 senede bir olayın rengi değişiyor. Günü kurtarmanı tavsiye ederim elindeki bütçeyi tüm komponentlere eşit dağıtarak. Orneğin 20 bin tl'lik ya da 10 bin tl'lik farketmez, bu banttaki bir işlemci en kötü durumda 5 sene zaten götürür. Buradaki genel sorun esasında biraz psikolojik oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı