10 bin TL koltuk önerisi

Daha fazla  
Meslek
Bölge Yöneticisi
10 bin TL fiyat bandında koltuk arıyorum. Exvega Andromeda 2024 dikkatimi çekti ama emin olamadım. 2025 versiyonu da var ama 2024 versiyonu daha rahat gibi duruyor. Deneyip alma şansım yok maalesef. Uzun bir süredir Hawk Fab V4 kullanıyorum ve rahat değil. Bel yastığı yerinde durmuyor, kafa yastığını daha ilk gün çıkarttım çok rahatsız. Kolçakların vidaları düşüyor. Son olarak da dün akşam sol kolçak kırıldı vidalar iyi tutmadığı için fazla esnedi. Deri düşünmüyorum, kumaş daha kullanışlı. Boyum 1.78, kilom 75.

Hocam, ben de dün Exvega Andromeda 2025 modelini satın aldım. Pazartesi günü elime ulaşır ulaşmaz ilk izlenimlerimi aktarabilirim.

Hocam, ben de dün Exvega Andromeda 2025 modelini satın aldım. Pazartesi günü elime ulaşır ulaşmaz ilk izlenimlerimi aktarabilirim.
Hocam koltuk nasıl, bende almayı düşünüyorum da.

Ziogaming'den kendi koltuğunu olusturabiliyorsun, ben çok memnunum. İlk geldiğinde biraz koku vardı sonra geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…