10 bin TL laptop önerisi

Bütçe
9000-10000

TARIK BALABAN

Decapat
Arkadaşlar iyi akşamlar. Benim, ofis ve ev işlerini olabildiğince hızlı yaptıracak, kasma vb sorun göstermeyen bir bilgisayara acil olarak ihtiyacım var. Ayrıyeten oyuncu bilgisayarım var o yüzden farklı bir laptop arayışı içindeyim. 9 ila 10 bin lira arasında hangi laptopu almalıyım? En fazla CS:GO falan arada evde olmadığımda girebilirim. Beni o konuda da üzmeyecek bir laptop arıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

ACER Aspire 5 A515-56g I5 1135g7 8gb 512gb Ssd Mx450 Linux 15.6 Fhd Dizüstü Bilgisayar Nx.at1ey.001 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Asus VivoBook 15 oled k513 öneririm 11 bin tl fiyatı var pişman olmazsın.

İki kişi de aynı bilgisayarı önermiş üstteki arkadaşın attığı daha ucuz. İleride RAM yükseltmesi yapılabilir mi? Yoksa bu RAM uzun nir süre yeterli olur mu?
Bakabilirim o fiyatlara da

İki kişi de aynı bilgisayarı önermiş üstteki arkadaşın attığı daha ucuz. İleride RAM yükseltmesi yapılabilir mi? Yoksa bu RAM uzun nir süre yeterli olur mu?

Bakabilirim o fiyatlara da.

Yanına 8 RAM ekleyebiliyorsanız ekleyin yoksa CS:GO tarzı oyunlar için aşırı gerekli değil veya ağır render yapmayacaksanız.

Bakabilirim o fiyatlara da
Yanına 8 RAM ekleyebiliyorsanız ekleyin yoksa CS:GO tarzı oyunlar için aşırı gerekli değil veya ağır render yapmayacaksanız.
Tamamdır anladım. Belki ileride düşünülebilir zaten iyi bir masaüstü bilgisayarım var, oyun oynarken onu kullanırım.
Tamamdır anladım. Belki ileride düşünülebilir zaten iyi bir masaüstü bilgisayarım var, oyun oynarken onu kullanırım.

Ne kadar çok atmışım pardon uygulamada bir sorun oluştu birçok kez göndermiş kusura bakmayın
ASUS Vivobook 15 OLED K513 öneririm 11 bin TL fiyatı var pişman olmazsın.

Bu bilgisayara baktım en ucuzu 12 küsurden başlıyor sanırım.

en son dediğim fiyattaydı yükselmiş demek vatan bilgisayarda arada bir indirime giriyor takip etmenizi tavsiye ederim.

En son dediğim fiyattaydı yükselmiş demek vatan bilgisayarda arada bir indirime giriyor takip etmenizi tavsiye ederim.

Evet biraz araştırayım o halde ama en geç bu hafta almalıyım o yüzden düşmezse de başka bilgisayqr almak zorunda kalacağım.
MX laptoplar bile güçlendi MX450 = 1050 Ti.

Tam olarak neyi kastettiniz anlamadım. Yani 1050 ile eşit ise eski demek midir? Sorun yaratmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…