10 bin TL laptop veya sistem önerisi

HCI

Hectopat
Yer
Laboratuvar
Elimde bulunan laptopu satıp üstüne biraz ekleyip sistem veya laptop almayı düşünüyorum. Önceliğim tam olarak oyun değil oyunları daha çok PS5 üzerinden oynuyorum. Ama yine de PC üzerinden de oyun oynayacağım. 10k seviyelerinde sistem veya laptop tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe 1 k artar.

Elimde bulunan laptopu satıp üstüne biraz ekleyip sistem veya laptop almayı düşünüyorum. Önceliğim tam olarak oyun değil oyunları daha çok PS5 üzerinden oynuyorum. Ama yine de PC üzerinden de oyun oynayacağım. 10k seviyelerinde sistem veya laptop tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe 1 k artar.
Bütçeniz 11.000 oluyorsa eğer;

Hocam, yerinizde olsam 3600x veya 10400f li bir kasa kurup 2 . El bir ekran kartiyla ,kasayi tamamlardim
Hocam parçalardan çok anlamadığımdan dolayı 2.el almak istemiyorum.

Bütçeniz 11.000 oluyorsa eğer;

Hocam bir arkadaşım RAM'leri Goodram 8 GB ırdm Pro 3600MHz CL18 DDR4, kasayı da Vento VG20a 650W 80Plus yaparak almamı söyledi sizce böyle almak mantıklı mı?

Son düzenleme:
Hocam parçalardan çok anlamadığımdan dolayı 2.el almak istemiyorum.

Hocam bir arkadaşım RAM'leri Goodram 8 GB ırdm Pro 3600MHz CL18 DDR4, kasayı da Vento VG20a 650W 80Plus yaparak almamı söyledi sizce böyle almak mantıklı mı?
Hocam, RX 6600 için 450 w Psu bile yeterli,ileriye dönük düşünüyorsanız olabilir,3600 RAM 5500 e Performans katkisini ,Kullanan Arkadaşlar hepimizi aydınlatırsa bende sevinirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı