10 bin TL manyetik klavye önerisi

_aktas

Hectopat
Manyetik klavye almak istiyorum bütçe 10k ya kadar çıkabilirim. Aklımda Akko var V3 modeli. Tam emin değilim ama güzel önerilerinizi bekliyorum.

Manyetik sartmı? Fazla abartiliyor cunku. Manyetik kullanicisiyim ve manyetik onermiyorum amac sadece ama sadece rekabetci oyunlar degilse.

Manyetik sartsa:

Değilse:

Gerekirse ND75 alıp yanina birde manyetik alinabilir.

Manyetik klavye almak istiyorum bütçe 10k ya kadar çıkabilirim. Aklımda Akko var V3 modeli. Tam emin değilim ama güzel önerilerinizi bekliyorum.
Buna bakabilirsiniz
Eğer özel ürün isterseniz

Manyetik olmasını istiyorum attıklarınız güzel karar vereceğim bir tanesinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Manyetik olmasını istiyorum attıklarınız güzel karar vereceğim bir tanesinde.

Manyetigin hicbir avantaji yok. Denk fiyattaki mekanikler malzeme kalitesi, yalitim ve hissiyat olarak kat ve kat daha iyi. Jet 75 ve ND75 alıp rekabrtci oyunlarda Jet 75, gundelikte ND75 kullanmak cok daha mantikli.

Manyetigin hiçbir avantaji yok. Denk fiyattaki mekanikler malzeme kalitesi, yalitim ve hissiyat olarak kat ve kat daha iyi. Jet 75 ve ND75 alıp rekabrtci oyunlarda jet 75, gundelikte ND75 kullanmak cok daha mantikli.

Wraith sitesi güvenilir midir? Bir de senin kullandığın klavye nasıl?

Wraith sitesi güvenilir midir? Bir de senin kullandığın klavye nasıl?

NuPhy Air75 HE var bende, genel olarka manyetikler hala iyi degil. Hissiyatlari yok, malzeme kaliteleri ve yalitimlarida mekaniklerden geride. Alabilecegin en iyi mekaniklerden birisini ve yaninda gayet iyi bir manyetigi alabiliyorsun bu butcede.

NuPhy Air75 HE var bende, genel olarka manyetikler hala iyi degil. Hissiyatlari yok, malzeme kaliteleri ve yalitimlarida mekaniklerden geride. Alabilecegin en iyi mekaniklerden birisini ve yaninda gayet iyi bir manyetigi alabiliyorsun bu butcede.
o zaman red switchli klavye önerir misin

Attigim klavye gayet sessiz. Red, blue gibi switchler giris segmentte kaldı. Isminde blue var ancak blue switch degil bu model. Sitede ses testide var, 1.6mm versiyonunu al gec ozellikle.

Linkini atar mısın sadece dediğin klavyenin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…