10 bin TL manyetik klavye önerisi

Kasalar tofu60 fort60 sora60(yolda) PCB GT60 Pro switch jade Air keycap AliExpress'ten.

Sana dememistim hocam.

Manyetik ile mekanik arasinda hiçbir fark yok demek aptallik olur tamamen bir klavyenin %80'ni degisiyor CS'de SOCD kullanamasan bile Rapid trigger gibi asil ozellik var bu zaten tum klavyeyi degistiren bir şey Valorant'ta tum movementini degistirir kullanmayi bilirsen tabii ve cift klavye mantiksiz degil ama dandik bir plastik kasali klavye sana guzel bir hissiyat vermicektir ses konusunda yeni ust duzey manyetikler fazlasiyla gelisti gecikme ise yani ayni oldugunu nasıl soyledin anlamadim bile. Ve hangi manyetik klavyeyi kullaniyorsun acaba.

NuPhy Air75 HE kullaniyorum ve satıp Jet75 ile Chilkey ND75 almayi dusunuyorum. Ses ve hissiyat konusunda hala gerideler mekaniklerden. G75 Pro'da var elimde ve daha cok memnun ediyor bu konuda. CS'de Faceit 2100 eloyum şuan, Valorant ise oynamıyorum oynadiğim zamanlardada yücelik radiant arası gidip geliyordum. Hissedilecek gecikme farkı yok, rapid trigger movementin iyiyse bir ise yaramiyor, Valorant'ta da ayni sekilde bir etkisi yok nerdeyse. Oyun mekanigine ters, ortalama bir movementin varsa. hissetmiyorsun. İki klavyeylede nerdeyse bir fark hissetmeden oynuyorum gayet, tabii etkileri var manyetigin ama bunu yuceltmenize gerek yok, oldukca ufak ekstralar veriyor. Manyetik alan kiside hissiyati icin almaz, asiri hard rekabetci oynuyorsa alır. Cift klavye her halukarda daha mantikli sadece manyetik almaktan.

Nuphy Air75 he kullanıyorum ve satıp jet75 ile chilkey ND75 almayi dusunuyorum. Ses ve hissiyat konusunda hala gerideler mekaniklerden. G75 Pro'da var elimde ve daha cok memnun ediyor bu konuda. CS'de FACEIT 2100 eloyum şu an, Valorant ise oynamıyorum oynadiğim zamanlardada yücelik Radiant arası gidip geliyordum. Hissedilecek gecikme farkı yok, Rapid trigger movementin iyiyse bir ise yaramiyor, Valorant'ta da ayni sekilde bir etkisi yok neredeyse. Oyun mekanigine ters, ortalama bir movementin varsa. Hissetmiyorsun. İki klavyeylede neredeyse bir fark hissetmeden oynuyorum gayet, tabii etkileri var manyetigin ama bunu yuceltmenize gerek yok, oldukca ufak ekstralar veriyor. Manyetik alan kiside hissiyati icin almaz, aşırı hard rekabetci oynuyorsa alır. Cift klavye her halukarda daha mantikli sadece manyetik almaktan.

Bu slice 75 ve hex80 gibi yeni ust duzey klavyelerde ses performansina daha cok onem veriliyor o yuzden diger manyetikler gibi degil sesi ki kendi klavyemin sesinden de gayet memnunum. CS de aşırı bir etkisini hissettirmiyor Rapid trigger tarzi ozellikler ancak Valorant'ta oyle degil Valorant'ta elini cektigin an durdugun icin manyetik cok daha buyuk bir fark yaratiyor mekanik ile oynadigimda bir fark hissetmiyorum demissin belki kullanimina gore degisir ben wasd gibi tuslari 0.1 0.01 gibi dusuk degerlerde kullanıyorum mekanikte bu kadar hizli bir sekilde hareket edemiyorsun evet hardcore rekabetci degilsen bu ozellikler kullanacagin seyler degil o zaman mekanik bakabilirsin cift klavyede mantiksiz bir şey degil ancak 10 bin gibi bir butcede bence alinabiliyorken en ustu alip denemek cok daha guzel olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı