Linkini atar mısın sadece dediğin klavyenin?
IQUNIX EZ60 Hall Effect Magnetic Jade Gaming Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye Alacağın klavye bu umarım yanlış bilgi veren elemanı dinlemezsin.Manyetik klavye almak istiyorum bütçe 10k ya kadar çıkabilirim. Aklımda Akko var V3 modeli. Tam emin değilim ama güzel önerilerinizi bekliyorum.
IQUNIX EZ60 Hall Effect Magnetic Jade Gaming Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye Alacağın klavye bu umarım yanlış bilgi veren elemanı dinlemezsin.
Manyetik kısmına çok bir yorumum yok ama ben kullandığımda abartıldığı kadar bir faydasını görmedim açıkçası. Manyetik alan arkadaşlarımın çoğu da geri mekaniğe geçmeye çalışıyor şu an aşırı bir katkısını görmedikleri için.Manyetik klavye almak istiyorum bütçe 10k ya kadar çıkabilirim. Aklımda Akko var V3 modeli. Tam emin değilim ama güzel önerilerinizi bekliyorum.
Yukarıdaki arkadaslarin manyetigi bu kadar gomme sebebini anlayamadim eskide kalmislar biraz ben kullanıyorum şu anda Custom bir Build'im var istersen kendin 11 12K ya yapanbilirsin pre Build almak istersen belli bir boyut belirtmemissin Wraith'den hex80 şu anda alinabilecek en guzel klavylerden biri butceni asiyor eger tamamliyabilirsen mukemmel bir klavye yakin zamanda kullandim hiçbir sorun yasamadim eger cikamaz ise bütçe slice75 cok daha guzel olur. İqunix de artik yazilim sorunlu bir klavye degil ancak port sorunlari var ayni sekilde RS6 da bu yuzden cok onermeyecegim klavyler ancak benim tek olayim klavyenin sesi olabilecek en iyisi olsun baska bir ozelligi olmasin dersen mekanik dusunebilirsin.
Yukarıdaki arkadaslarin manyetigi bu kadar gomme sebebini anlayamadim
Hocam custom topladığın parçalar neler, meraktan soruyorum.Yukarıdaki arkadaslarin manyetigi bu kadar gomme sebebini anlayamadim eskide kalmislar biraz ben kullanıyorum şu anda Custom bir Build'im var istersen kendin 11 12K ya yapanbilirsin pre Build almak istersen belli bir boyut belirtmemissin Wraith'den hex80 şu anda alinabilecek en guzel klavylerden biri butceni asiyor eger tamamliyabilirsen mukemmel bir klavye yakin zamanda kullandim hiçbir sorun yasamadim eger cikamaz ise bütçe slice75 cok daha guzel olur. İqunix de artik yazilim sorunlu bir klavye degil ancak port sorunlari var ayni sekilde RS6 da bu yuzden cok onermeyecegim klavyler ancak benim tek olayim klavyenin sesi olabilecek en iyisi olsun baska bir ozelligi olmasin dersen mekanik dusunebilirsin.
Hocam Custom topladığın parçalar neler, meraktan soruyorum.
Ben gömmedim, abartılıyor diyorum.
Manyetik ile mekanik arasinda neredeyse hiçbir fark yok. Gecikme olarak bir fark yok neredeyse, Rapid trigger ve snaptap gibi ozellikler bombos artik. CS'de kullanamiyorsun Valorant'ta oyun mekanigine etkisi yok. Ortalama bir movementin varsa hiç hissetmiyorsun. Çift klavye her sekilde daha mantıklı. Manyetikler zaten ses ve hissiyat konusunda hala kotu, aluminyum kasalı bir manyetige para bayılmak gereksiz bu yuzden. Alinabilecek en iyi mekaniklerden birisini almak ve yine 3500 bandinda hem ust duzey switchlere hem de iyi bir PCB'ye sahip bir manetik almak paranın tamamini manyetige vermekten cok daha mantikli. Manyetik kullanicisiyim bende ve manyetigin cok abartildigini kendim kullaninca gordum.