10 bin TL monitör önerisi

Bütçe
10000

fakgun10

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikler selamlar, iyi sosyaller. Belirttiğim gibi 10 bin TL bütçem var ama açıkçası daha makul bir fiyata F/P bir monitör almak benim için çok daha iyi olur. Önceki monitörüm Gamepower gPR24C1MS144'tü. Beni uzun süre götürecek sağlamlıkta mümkün olabildiğince yüksek Hzli bir monitör arıyorum. VA ile IPS arasındaki farkı gözümle görüp göremeyeceğimi bilmiyorum önceki monitörüm VA panel olduğu için ona alıştım önceliğim IPS mi yoksa yüksek Hz mi olmalı onu da belirtirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar öncelikler selamlar, iyi sosyaller. Belirttiğim gibi 10 bin TL bütçem var ama açıkçası daha makul bir fiyata F/P bir monitör almak benim için çok daha iyi olur. Önceki monitörüm Gamepower gPR24C1MS144'tü. Beni uzun süre götürecek sağlamlıkta mümkün olabildiğince yüksek hzli bir monitör arıyorum. VA ile IPS arasındaki farkı gözümle görüp göremeyeceğimi bilmiyorum önceki monitörüm VA panel olduğu için ona alıştım önceliğim IPS mi yoksa yüksek Hz mi olmalı onu da belirtirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Al gitsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı