DrSlexi Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #11 Mai_Sakurajima dedi: En önemli şey kulaklık değil mouse bunu sırf ben değil e-sporcular da söylüyor.Ayrıca f/p size göre değil kendi fiyatındaki diğer ürünlere bakılarak karar verilir. Genişletmek için tıkla... Ben sadece kendi düşüncemi paylaştım.
Mai_Sakurajima dedi: En önemli şey kulaklık değil mouse bunu sırf ben değil e-sporcular da söylüyor.Ayrıca f/p size göre değil kendi fiyatındaki diğer ürünlere bakılarak karar verilir. Genişletmek için tıkla... Ben sadece kendi düşüncemi paylaştım.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 25 Ağustos 2025 #12 DrSlexi dedi: Ben sadece kendi düşüncemi paylaştım. Genişletmek için tıkla... Ben de düşüncenizin yanlış olduğuna dair eleştiri yapıp nedenlerini söyledim.
DrSlexi dedi: Ben sadece kendi düşüncemi paylaştım. Genişletmek için tıkla... Ben de düşüncenizin yanlış olduğuna dair eleştiri yapıp nedenlerini söyledim.