10 bin TL Redmi telefon önerisi

Bütçe
10000 belirsiz

Kompetankedi

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC 1:macbook air m4 24gb 512gb 13.6inç
PC 2:monster abra a5 17.4.4 clevo kasa clevo kodu: nh58hpq
Meslek
Mobil Uygulama Geliştiricisi (flutter)
Şu anki Redmi 9 cihazım sapıttı. Yeni bri cihaz bakıyorum annemde Redmi Note 12s babamda Redmi 10 Pro var sizde bir şeyler önerin Redmi ile mi? Arasında ne fark var?
Ve önereceğiniz cihaz güncel olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel olarak alacağınız Redmi cihazda birkaç yıl içinde sapıtacak. Özellikle 10000TL bandındaki rakiplere bakarsak Redmi almak için mantıklı hiçbir sebep yok. Fiyat segmentinde performanstan yazılıma hatta kameraya kadar bir dönem Redmi en başarılı aile iken şu an en vasatlar arasında.

Güncel olarak alacağınız Redmi cihazda birkaç yıl içinde sapıtacak. Özellikle 10000TL bandındaki rakiplere bakarsak Redmi almak için mantıklı hiçbir sebep yok. Fiyat segmentinde performanstan yazılıma hatta kameraya kadar bir dönem Redmi en başarılı aile iken şu an en vasatlar arasında.

Ne almam lazım. Önerin lütfen.

Ben o bütçeye A34 alırdım.
@429065

Samsung kullanamyıorum arayüzü eskisi gibi güzel gelmiyor J7 vardı eskiden.

Mi telefonlar nasıl hocam.

Şu anki Redmi 9 cihazım sapıttı. Yeni bri cihaz bakıyorum annemde Redmi Note 12s babamda Redmi 10 Pro var sizde bir şeyler önerin Redmi ile mi? Arasında ne fark var?
Ve önereceğiniz cihaz güncel olmalı.
İthalatçı garantili olması sorun olmayacaksa, kesinlikle Redmi Note 12 Pro 5G.

Ayrıca alternatif olarak Samsung A34 alabilirsiniz.

Samsung kullanamyıorum arayüzü eskisi gibi güzel gelmiyor J7 vardı eskiden
Arayüzü güzel değil diye (ki bence güzel ) gidip Xiaomi markasının reklamlı arayüzünü kullanmak biraz saçma geliyor bana.

Alınacaksa bende yaklaşık 5-6 ay önce 12 pro 5G aldın sizde alabilirsiniz.

Arayüzü güzel değil diye (ki bence güzel ) gidip Xiaomi markasının reklamlı arayüzünü kullanmak biraz saçma geliyor bana.

Alınacaksa bende yaklaşık 5-6 ay önce 12 Pro 5G aldın sizde alabilirsiniz.

Hocam alışınca öyle olmuyor ve reklamları kaldırmak kolay.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı