10 bin TL SATA SSD önerisi

Bütçe
10.000

marjinalhasan

Zeptopat
Daha fazla  
Anakart
Gigabyte a520m v k2
SSD SATA alacağım, bende eski bilgisayarımdakini söktüm yeni olana taktım ama sürekli Steam da yazılım disk hatası veriyor nedenini anlamadım marka WD blue 3D idi. Onun yerine yeni bir tane almayı düşünüyorum öncekinin hatasının çözümünü bilen biri varsa anlatabilir mi? Ve yeni SSD alacağım Max 10k bandında 1TB ve yukarısı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

M.2 arıyorsanız da bunlara bakabilirsiniz.

M.2 arıyorsanız da bunlara bakabilirsiniz.
yoksa direk sata ssd bakıyorum 3.0, ben internetten almayı düşünmüyorum bozuk veya sahte çıkma ihtimali olabiliyormuş direkt gidip herhangi bir teknoloji mağazasından almayı düşünüyorum ama sandisk ultra 3d mağazalarda yok bulamadım

Yoksa direk SATA SSD bakıyorum 3.0, ben internetten almayı düşünmüyorum bozuk veya sahte çıkma ihtimali olabiliyormuş direkt gidip herhangi bir teknoloji mağazasından almayı düşünüyorum ama SanDisk Ultra 3D mağazalarda yok bulamadım.

Endişenizi anliyorum ama tabii ki almadan önce satıcıyı araştırmanız lazım yıllardır piyasada olan biri olmalı ve tabii ki güvenilir, yorumlar falan araştırıp almalısınız. Yıllarıdır piyasada olan biri derken illa öyle biri olması da lazım değil kısa sürede çok güvenilir satışlar yapan tanınmış yerlerde var.

SSD SATA alacağım, bende eski bilgisayarımdakini söktüm yeni olana taktım ama sürekli Steam da yazılım disk hatası veriyor nedenini anlamadım marka WD blue 3D idi. Onun yerine yeni bir tane almayı düşünüyorum öncekinin hatasının çözümünü bilen biri varsa anlatabilir mi? Ve yeni SSD alacağım Max 10k bandında 1TB ve yukarısı olabilir.
2TB olarak bunu önerebilirim:
2TB modeli ile 1TB ve altı modelleri farklı donanım kullanıyor. DRAM'i var bu varyantın.

1TB olarak ise bu:

yoksa direk sata ssd bakıyorum 3.0, ben internetten almayı düşünmüyorum bozuk veya sahte çıkma ihtimali olabiliyormuş direkt gidip herhangi bir teknoloji mağazasından almayı düşünüyorum ama sandisk ultra 3d mağazalarda yok bulamadım
Satın aldığınız satıcı veya mağaza düzgün ise bu riskleri yaşama olasılığınız çok düşük. Mağazalara ekstra gereksiz para verip, sonrasında iade etme talebinizde ikna etme çabanızda olmuyor. Yüz yüze görüşünce çok yokuşa sürüyorlar doğrusu. İnternette direk iade edebiliyorsunuz.

Tabi "Yok ben mağazadan alacağım." diyorsanız, 5000TL altına 1TB Exceria SATA veya S270, CX400 bulursanız alın. Büyük ihtimalle kronik sorunlu ürünler ile karşı karşıya olursunuz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı