KegeY Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 105 Çözümler 3 15 Eylül 2024 #31 VarBişiler dedi: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rx-590-8gb-1195205959/detay Bir bakın hocam adam hala satıyor mu diye. Kart bulamadım urfada. @KegeY hocam 14K veriyormuş arkadaş. Genişletmek için tıkla... O zaman senin yaptığın sistem mükemmel olur bence de ikinci el almaktansa böyle olması daha iyi ancak hala AMD ekran kartı önermem.
VarBişiler dedi: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rx-590-8gb-1195205959/detay Bir bakın hocam adam hala satıyor mu diye. Kart bulamadım urfada. @KegeY hocam 14K veriyormuş arkadaş. Genişletmek için tıkla... O zaman senin yaptığın sistem mükemmel olur bence de ikinci el almaktansa böyle olması daha iyi ancak hala AMD ekran kartı önermem.
VarBişiler Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #32 KegeY dedi: O zaman senin yaptığın sistem mükemmel olur bence de ikinci el almaktansa böyle olması daha iyi ancak hala AMD ekran kartı önermem. Genişletmek için tıkla... O senin düşüncen. Uzun süre amd kullandım, bir sorununu görmedim. Teknoloji bu, kronik hatası yoksa alınabilir. Kimine hatalı ürün gider kimine sorunsuz.
KegeY dedi: O zaman senin yaptığın sistem mükemmel olur bence de ikinci el almaktansa böyle olması daha iyi ancak hala AMD ekran kartı önermem. Genişletmek için tıkla... O senin düşüncen. Uzun süre amd kullandım, bir sorununu görmedim. Teknoloji bu, kronik hatası yoksa alınabilir. Kimine hatalı ürün gider kimine sorunsuz.
Demirbeyy.1 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #33 VarBişiler dedi: Hocam pahalı. Hem eski sistem hemde ekran kartının markası şehir ismi gibi birşey. Sayılı insan biliyodur o markayı. Benim attığım sistemle kıyaslarsan hem daha yeni, hem de ssdsi 500 gb daha fazla kapasiteye sahip. Genişletmek için tıkla... peki hocam bu tarz sistem test yapılmış videosu var mı
VarBişiler dedi: Hocam pahalı. Hem eski sistem hemde ekran kartının markası şehir ismi gibi birşey. Sayılı insan biliyodur o markayı. Benim attığım sistemle kıyaslarsan hem daha yeni, hem de ssdsi 500 gb daha fazla kapasiteye sahip. Genişletmek için tıkla... peki hocam bu tarz sistem test yapılmış videosu var mı
VarBişiler Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #34 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nerdeyse aynı fpsi alırsın eğer attığım ikici el rx 590'ıda alırsan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nerdeyse aynı fpsi alırsın eğer attığım ikici el rx 590'ıda alırsan.
Demirbeyy.1 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #35 VarBişiler dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nerdeyse aynı fpsi alırsın eğer attığım ikici el rx 590'ıda alırsan. Genişletmek için tıkla... yuh hocam ben böyle oyunları oynamayı bile düşünmüyodum çok güzelmiş 13k tutuyor da toplaması zor
VarBişiler dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nerdeyse aynı fpsi alırsın eğer attığım ikici el rx 590'ıda alırsan. Genişletmek için tıkla... yuh hocam ben böyle oyunları oynamayı bile düşünmüyodum çok güzelmiş 13k tutuyor da toplaması zor
VarBişiler Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #36 Yaparsın hocam. Youtubeden aç izle, anlatımları yapılışı falan var. Dikkatlice yaptınmı harika sistem.
Yaparsın hocam. Youtubeden aç izle, anlatımları yapılışı falan var. Dikkatlice yaptınmı harika sistem.