10 bin TL sistem tavsiyesi

Bütçe
8000-10500

JuDaSx0

Decapat
Daha fazla  
Pek bütçem yok, biliyorum bu zamanda bu bütçeye bilgisayar bulmak da zor. Aranızda bütçe ile dalga geçende olacaktır eminim ama sorum şu ki belirttiğim bütçeye tavsiye edebileceğiniz masaüstü bilgisayar var mıdır? Monitörüm vs her şey var, sadece kasa yenilemek istiyorum.

Biraz özelleştirme yapıp şu sistemi almayı düşünüyorum fikirlerinizi belirtir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem alınabilirsin.

Üstüne biraz daha fiyat eklersen.

AMD ekran kartıı istemiyorsan.

Niye dalga geçelim bütçenizle? Bir insanı bütçesine göre ayırıp ona öneri yapmayıp gülelim mi? Burası öyle bir forum değil ki. Alacağınız sistem gayet güzel. Ekran kartını RX 6500 XT yapıp anakartı ve depolamayı yükseltebilirsiniz.

Edit: Zannetmeyin burada herkes zengin falan, burada öneri isteyen herkese en iyi şekilde öneri yapmaya çalışıyoruz. Umarım yardımcı olabiliriz.

DK sistem hariç diğer sistemler C4 alınmaz.

Bu forumda 4K bütçesi olana bile yardım etmeye çalışıyoruz senle dalga geçecek kadar düşmeyiz bir insanın maddi durumunu bilemeyiz sonuçta o yüzden dalga geçmekle ilgili bir korkun olmasın.

Sinerji Venom da listemde ikisinden birini düşüneceğim , teşekkürler hocam

Tesekkürler desteğin için , Alırsam Ekran Kartını Rx 6500 Xt Yapıp Alacağım , Depolamaya ihtiyacım yok kendimde 1 adet daha ssd bulunmakta .

Hayırlı olsun hocam şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…