10 bin TL sistem toplama

Sametklc04

Zeptopat
Daha fazla  
Yardım eder misiniz ben bilmiyorum toplamayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dejavu yaşıyorum sanki ya. Bu ilanı geçtiğimiz hafta içerisinde abartmıyorum en az 15 kere gördüm bu forumda. Birileri bu firmadan komisyon mu alıyor nedir çözemedim

Dejavu yaşıyorum sanki ya. Bu ilanı geçtiğimiz hafta içerisinde abartmıyorum en az 15 kere gördüm bu forumda. Birileri bu firmadan komisyon mu alıyor nedir çözemedim

Bütçeye göre en iyi sistem olduğundan öneriyoruz. Kimse keyfinden atmıyor yani.

İnsanlar yardım ediyor burada bile fesatlık arıyorsunuz muadil daha iyi bir sistem olduğunda insanlar bunu da alabilirsin diye yazıyor zaten.

İnsanlar yardım ediyor burada bile fesatlık arıyorsunuz muadil daha iyi bir sistem olduğunda insanlar bunu da alabilirsin diye yazıyor zaten.
Er kişi kendinden bilir işi hocam. Ben sonuna bilerek gülücük koydum ve insanlar hala kötü düşünceleriyle kötü yorumlayabiliyor enteresan.

"" değil "" o. Yanlış anladık galiba
Kırıldım inan ki hiç kötü bir niyetle yazmamıştım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…