10 bin TL sistem toplama

Ghostxz3

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam RDR2, CS2 gibi oyunları oynamak için sistem toplayacağım ama bütçem maksimum 10 bin lira, 2. el düşünüyorum, bana yardımınız lazım, şimdiden teşekkürler. Belki 3 veya 4K daha çıkarabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570 950 TL buldum ama tek fanlı macunu yapılmış tertemiz RX 580 de devri bitti diyorlar hocam.

Bir de benim kasa eski tip sığar mı kasaya bunlar.

O RX570 de ming yapıldımı sorun yapıadıysa FurMark testi yapın düzgünse kessinlikle alın ve kasanıza tek fanlı ekran kartı hayli hayli sığar.

O RX570 de ming yapıldımı sorun yapıadıysa FurMark testi yapın düzgünse kessinlikle alın ve kasanıza tek fanlı ekran kartı hayli hayli sığar.

Benim de sıkıntım orada bir kasaya 2 -3 bin lirada vermek çok bence o kadar oyunum var Steam de Epic'te sırf RDR2 oynamak istiyorum tek isteğim bu CS2 50 FPS oynuyorumda RDR2 çok istiyorum bunun içinde ucuz sistem toplasam güzel olacak.

Bir de ekran kartı testi yapmadan almam adam Ankara'da ben istanbuldayım güvenmem pek ısınması nasıl garantisi var mı vb.

Benim de sıkıntım orada bir kasaya 2 -3 bin lirada vermek çok bence o kadar oyunum var Steam de Epic'te sırf RDR2 oynamak istiyorum tek isteğim bu CS2 50 FPS oynuyorumda RDR2 çok istiyorum bunun içinde ucuz sistem toplasam güzel olacak.

Bir de ekran kartı testi yapmadan almam adam Ankara'da ben istanbuldayım güvenmem pek ısınması nasıl garantisi var mı vb.

Görüntülü ara funmarkt testini yaptır sonra da kargolat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı