Volkan Yıldız Megapat Katılım 14 Ağustos 2017 Mesajlar 200 Çözümler 1 28 Kasım 2018 #11 Impreshant dedi: Sayfayı yeniledikten sonra geldi. Kusura bakma, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sizin alıntıladığınız mesajda da monitör var, bence siz görmemiş olabilirsiniz o an.
Impreshant dedi: Sayfayı yeniledikten sonra geldi. Kusura bakma, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sizin alıntıladığınız mesajda da monitör var, bence siz görmemiş olabilirsiniz o an.
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.414 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 28 Kasım 2018 #12 Guts dedi: RTX2070 2K için uygun mu? Ayrıca GTX1080 bir sistem daha performanslı olmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... RTX 2070 şimdiki 1080 ayarındadır. Elbette 2K'ya uygundur. 1080P için fazla ancak bütçe bunu kaldırıyor. Volkan Yıldız dedi: Monitör de eklemiş arkadaş, en altta. Genişletmek için tıkla... Başta eklememişti.
Guts dedi: RTX2070 2K için uygun mu? Ayrıca GTX1080 bir sistem daha performanslı olmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... RTX 2070 şimdiki 1080 ayarındadır. Elbette 2K'ya uygundur. 1080P için fazla ancak bütçe bunu kaldırıyor. Volkan Yıldız dedi: Monitör de eklemiş arkadaş, en altta. Genişletmek için tıkla... Başta eklememişti.
Guts Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 1.827 Çözümler 5 28 Kasım 2018 #13 Volkan Yıldız dedi: Sizin alıntıladığınız mesajda da monitör var, bence siz görmemiş olabilirsiniz o an. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi doğru söylüyor monitör eklemeyi unuttuğum için sonradan ekledim.
Volkan Yıldız dedi: Sizin alıntıladığınız mesajda da monitör var, bence siz görmemiş olabilirsiniz o an. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi doğru söylüyor monitör eklemeyi unuttuğum için sonradan ekledim.
Impreshant Hectopat Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 110 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2018 #14 Volkan Yıldız dedi: Sizin alıntıladığınız mesajda da monitör var, bence siz görmemiş olabilirsiniz o an. Genişletmek için tıkla... Genişlet seçeneği sonradan geldi, ilk baktığımda yoktu ve monitör nerede diye düşündüm. Sayfayı yenilediğim de görebildim.
Volkan Yıldız dedi: Sizin alıntıladığınız mesajda da monitör var, bence siz görmemiş olabilirsiniz o an. Genişletmek için tıkla... Genişlet seçeneği sonradan geldi, ilk baktığımda yoktu ve monitör nerede diye düşündüm. Sayfayı yenilediğim de görebildim.