Berkanaga11 Decapat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #11 Redmiler öyle ama mi de şu ana kadar sıkıntı çekeni görmedim çevremde bir çok kişi kullanıyor mi kalitesi varklı
Redmiler öyle ama mi de şu ana kadar sıkıntı çekeni görmedim çevremde bir çok kişi kullanıyor mi kalitesi varklı
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.227 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #12 Berkanaga11 dedi: Redmi'ler öyle ama mi de şu ana kadar sıkıntı çekeni görmedim çevremde birçok kişi kullanıyor mi kalitesi varklı. Genişletmek için tıkla... O konuda haklısınız ancak gen9'da üzmez hocam bunu kabullenin.
Berkanaga11 dedi: Redmi'ler öyle ama mi de şu ana kadar sıkıntı çekeni görmedim çevremde birçok kişi kullanıyor mi kalitesi varklı. Genişletmek için tıkla... O konuda haklısınız ancak gen9'da üzmez hocam bunu kabullenin.
Berkanaga11 Decapat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #13 Bana göre tek güzel yanı işletim sistemi vs. Ama Xiaomi MIUI bıraktı HyperOS geçti ondan bayağı optimizeli
Bana göre tek güzel yanı işletim sistemi vs. Ama Xiaomi MIUI bıraktı HyperOS geçti ondan bayağı optimizeli