10 bin TL tablet önerisi

Hmm anladım
Düşünmem lazım
Şunu tekrar belirtmek istiyorum Huawei'n Google ile arası baya açık sıkıntısız tablet istiyorsanız 10-11kda S9 FE alıp geçmeniz lazım. Bütçe 15Kya çıkacaksa stabilite açısından Ipad 10.nesil yapıştırın. 2.elden daha 1-2 aylık cihazları hevesini alıp kalemiyle satan çok var ucuza yakalayabilirsiniz ama orjinal kalem olmasına dikkat edin.

Yok hocam çıkmaz , birkaç kişi mipad e de bak demişti de
Xiaomi'nin kalem uyumlu tek tablet serisi dediğiniz gibi mi pad. Fakat onun kalemini yurtdışından getirtmeniz gerekiyor diye biliyorum. Mi Store'da satışı yok ama tablet sağlam cidden.

Pekala hocam tüm ve cevaplarınız için teşekkür ederim , s9 fe ve matepad arasında düşüneceğim, mipad e de göz atarım biraz

Pekala hocam tüm ve cevaplarınız için teşekkür ederim , s9 fe ve matepad arasında düşüneceğim, mipad e de göz atarım biraz
Mi Pad uyumlu kalemi de buraya bırakıyorum. Kafanızda fikir oluşturur. Esenlikler dilerim.

Orijinal Mi Pad 6 Klavye ve Stylus Kalem, Xiaomi Mi Pad 6 Pro/Mi Pad 6 için Uyumlu Dokunmatik Yüzey, Bluetooth Kalem ve Manyetik Klavye (White kalem) https://amzn.eu/d/hKrdZ5V

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…