tekaonline
Picopat
Arkadaşlar selam. 10-12 arası kalemli ve kastırmayan güzel tablet önerir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel açıklama yapmışsın. Bunu bakacağım.Merhabalar
Kendi kullandığım tablet olan Samsung Galaxy Tab S9 FE WİFİ modelini önerebilirim. Bütçenizin üst sınırında hatta bir 500 lira kadar da üstünde ama fiyat performans ürünü olarak görüyorum. Kalemi kendi kutusu içinde geliyor pilsiz olması da büyük avantaj. Kalemle çalışma optimizasyonunu da beğeniyorum. Kalemin fonksiyonları da çok iyi. Bu kadarını söyleyebilirim. Almadan önce deneyimleyebilirseniz daha iyi olur. Daha çabuk siparişini verirsiniz. Üniversite öğrencisi olarak çok işime yarıyor. Şarjı da iyi gidiyor. Diyeceklerim bu kadar. İyi Forumlar.
adam süper açıklamış aga canım şuan felaket Samsung Galaxy Tab S9 FE WİFİ tablet alasım geldi.Merhabalar
Kendi kullandığım tablet olan Samsung Galaxy Tab S9 FE WİFİ modelini önerebilirim. Bütçenizin üst sınırında hatta bir 500 lira kadar da üstünde ama fiyat performans ürünü olarak görüyorum. Kalemi kendi kutusu içinde geliyor pilsiz olması da büyük avantaj. Kalemle çalışma optimizasyonunu da beğeniyorum. Kalemin fonksiyonları da çok iyi. Bu kadarını söyleyebilirim. Almadan önce deneyimleyebilirseniz daha iyi olur. Daha çabuk siparişini verirsiniz. Üniversite öğrencisi olarak çok işime yarıyor. Şarjı da iyi gidiyor. Diyeceklerim bu kadar. İyi Forumlar.
Gerçekten.adam süper açıklamış aga canım şuan felaket Samsung Galaxy Tab S9 FE WİFİ tablet alasım geldi.
Link atabilir misiniz?Merhabalar
Almadan önce çok araştırdım. Benim de canım çekmişti sizin gibi. Aldıktan sonra çevremde tabletini satıp alanlar olduadam süper açıklamış aga canım şuan felaket Samsung Galaxy Tab S9 FE WİFİ tablet alasım geldi.
Link yasak mı bilmiyorum fakat Samsung Galaxy Tab S9 FE WİFİ yazarak bulabilirsiniz.Gerçekten.
Link atabilir misiniz?
Trendyolda 12k buldum alayım mı son kezAlmadan önce çok araştırdım. Benim de canım çekmişti sizin gibi. Aldıktan sonra çevremde tabletini satıp alanlar oldu
Link yasak mı bilmiyorum fakat Samsung Galaxy Tab S9 FE WİFİ yazarak bulabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.