10 bin TL telefon önerisi

HiwatariKai

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
5 senelik iPhone 7 kullanıcısıyım. Telefonumun batarya ömrü azaldı onun dışında bir sorunu yok. Batarya değişikliğine troy da bin lira istediler. Şarj benim için önemli. Çalışırken telefonu şarj etmekle uğraşmak istemiyorum. Bende yeni telefon almayı düşündüm. Sizce 8-10 bin liraya iyi bir telefon alınır mı? Yoksa batarya değişip iPhone 7'den devam mı etmeliyim? Telefon önerileriniz varsa bekliyorum.

Son düzenleme:
5 senelik iPhone 7 kullanıcısıyım. Telefonumun batarya ömrü azaldı onun dışında bir sorunu yok. Batarya değişikliğine troy da bin lira istediler. Çakma bataryaları araştırdım 6 ay falan dayanıyor dendi. Bende yeni telefon almayı düşündüm. Sizce 8-10 bin liraya iyi bir telefon alınır mı? Yoksa batarya değişip iPhone 7'den devam mı etmeliyim? Telefon önerileriniz varsa bekliyorum.

10.700 TL'ye A53.

5 senelik iPhone 7 kullanıcısıyım. Telefonumun batarya ömrü azaldı onun dışında bir sorunu yok. Batarya değişikliğine troy da bin lira istediler. Şarj benim için önemli. Çalışırken telefonu şarj etmekle uğraşmak istemiyorum. Bende yeni telefon almayı düşündüm. Sizce 8-10 bin liraya iyi bir telefon alınır mı? Yoksa batarya değişip iPhone 7'den devam mı etmeliyim? Telefon önerileriniz varsa bekliyorum.

Zamlanmadıysa A33, IPhone'dan devam diyorsanız 2. El iPhone XS veya XR. (Batarya değiştirip iPhone 7 kullanılabilir ama 5 yıldır kullanıyormuşsunuz hocam, bence değiştirin.)

iPhone istersen 8 Plus, başka markalardan istersende Samsung S10+ (bunlar yenilenmiş) EasyCep veya Hepsiburada'dan bakabilirsiniz.
8 plus saçma xs vs. Varken, 10.000 tl bandınada yenilenmiş telefon almak bence saçma.

Zamlanmadıysa A33, IPhone'dan devam diyorsanız 2. El iPhone XS veya XR. (Batarya değiştirip iPhone 7 kullanılabilir ama 5 yıldır kullanıyormuşsunuz hocam, bence değiştirin.)
Evet ama iPhone 7 telefonum hala bi çok yeni alınan android telefondan daha hızlı ve kamerası daha iyi. tek sıkıntısı şarjı. Bu fiyat bandında bana iPhone 7 aratmıyacak bi telefon arıyorum.

Güçlendirilmiş batarya kullanırsanız (kaliteli.) Şarj konusunda çok bir problem yaşamazsınız, tabii ki 1-1.5 yıl sonra ölüyorlar hocam orijinal olmadıkları için.
Evet telefonda sık sık değiştirebilecek maddi gücüm yok aldım mı minimum 3 sene götürsün istiyorum.

İkinci el sorun değilse XS+Deji batarya ile iPhone kullanmaya devam edebilirsin. 0 alacağım diyorsan Realme 8, A33, Redmi Note 10 Pro gibi cihazlardan birini almanı tavsiye ederim.

EasyCep'te iPhone XS 10700 TL git oradan al hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı