10 bin TL telefon önerisi

Bütçe
10-13K
Makaleler
3
Daha fazla  
Telefonda oyun oynamıyorum, sadece WhatsApp, TikTok kullanıyorum, bir de telefonla konuşuyorum, başka bir şey yapmıyorum, bütçem 10k ancak daha gerekiyorsa 3-4 bin TL daha arttırabilirim, ne alabilirim bu bütçeye veya alabilir miyim?

Telefonda oyun oynamıyorum, sadece WhatsApp, TikTok kullanıyorum, bir de telefonla konuşuyorum, başka bir şey yapmıyorum, bütçem 10k ancak daha gerekiyorsa 3-4 bin TL daha arttırabilirim, ne alabilirim bu bütçeye veya alabilir miyim?

3 4 k daha eklerseniz a 35 alabilirsiniz

Merhaba,

Bütçenize uygun olarak Samsung Galaxy A25 modelini tavsiye edebilirim. Cihaz güncel işletim sistemi ile geliyor olması ve sürekli güncelleme alarak arayüz akıcılığı sağlıyor olması sebebi ile benzer fiyatlarda farklı marka alacağınız telefonlar arasında daha geç yaşlanan bir telefon olacaktır.

Bütçenizi bir tık arttırabilir iseniz ortalama 14 bin TL'ye ise Samsung Galaxy A35 önerebilirim.

Her iki cihazda da sosyal medya kullanımında memnun kalırsınız batarya tarafında da kesinlikle üzmeyecektir.

Her iki cihazında 5G gibi güncel teknoloji destekleri mevcuttur.

A35 8 GB RAM ile gelir işlemcisi de daha iyidir. A25 6 GB RAM ile gelir eğer bütçeniz çok zorlamıyor ise A35 8 GB önerimdir ancak eğer bu bütçeye çıkmak sizi yoracak ise A25 6 GB modeli kesinlikle sizi üzmeyecektir.

Şimdiden hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı