10 bin TL ve altı 27" en az 2K 160Hz üstü monitör önerisi

Bütçe
10000 ve altı

detonekedi

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, eski monitörüm bozulduğu için yeni monitör alacağım, 2K 27" ve FPS oyunları oynadığım için 160Hz üstü bir monitör isiyorum;
Son 2ayda araştırıp F/P diye aldığım monitörlerden ekranda çizik oluşumu vs. Diye sürekli bir sorunla karşılaşıp bu işten yıldım (MSI 24" ve Gigabyte 27" Ti önceki monitörlerim), monitörden anlayan veya tavsiye vermek isteyenlerden yardım istiyorum. Bütçem 10bin ve altı. Bu hafta içinde satın almayı planlıyorum.
2 monitör gördüm hemfikirlerinizi alıp hem de başka tavsiyeler bekliyorum;

Sistem;
3060 12 GB.
AMD Ryzen 5 5500.

Son düzenleyen: Moderatör:
G
Merhaba arkadaşlar, eski monitörüm bozulduğu için yeni monitör alacağım, 2K 27" ve FPS oyunları oynadığım için 160Hz üstü bir monitör isiyorum;
Son 2ayda araştırıp F/P diye aldığım monitörlerden ekranda çizik oluşumu vs. Diye sürekli bir sorunla karşılaşıp bu işten yıldım (MSI 24" ve Gigabyte 27" Ti önceki monitörlerim), monitörden anlayan veya tavsiye vermek isteyenlerden yardım istiyorum. Bütçem 10bin ve altı. Bu hafta içinde satın almayı planlıyorum.

Sistem;
3060 12 GB.
AMD Ryzen 5 5500.
G65B

Son 2ayda araştırıp F/P diye aldığım monitörlerden ekranda çizik oluşumu vs. diye sürekli bir sorunla karşılaşıp bu işten yıldım (MSI 24" ve Gigabyte 27" Ti önceki monitörlerim), monitörden anlayan veya tavsiye vermek isteyenlerden yardım istiyorum. Bütçem 10bin ve altı. Bu hafta içinde satın almayı planlıyorum.

Sistem;
3060 12 GB.
AMD Ryzen 5 5500.

4 yıldır Acer VG240y kullanıyorum hergangi bir sıkıntı olmadı tavsiyem o yönde hem daha uygun 6-7 bin TL arası.

Sistem;
3060 12 GB.
AMD Ryzen 5 5500.
sakın xg27acs yi alma. Bende var kronik sorunlu sonra başın ağrır

Ikisinden birini al gec. Butce yetiyorsa kesinlikle G65B.

Hocam FPS oynuyorum demiş yeterince bilgili değilim ama G65B kavisli bir monitör olarak Ghosting yaratmaz mı bildiğim kadarıyla bu monitörde rakiplerine göre daha az Ghosting var fakat ne kadar uygun olur bilemedim. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.

Hocam FPS oynuyorum demiş yeterince bilgili değilim ama G65B kavisli bir monitör olarak Ghosting yaratmaz mı bildiğim kadarıyla bu monitörde rakiplerine göre daha az Ghosting var fakat ne kadar uygun olur bilemedim.
Ghosting hiç yok. Mükemel bir monitör

1746905075751.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı