Bütçe
10000TL

VooGan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, şu an RX 6600 ekran kartı kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum. İşlemcim Ryzen 5 5600, PSU 650W, gerekirse yükseltebilirim ama yeteceğini düşünüyorum. Bütçem 10.000 TL. Bu fiyata sıfır ekran kartı düşük performanslı olacağından, sıfır ürün pek düşünmüyorum ama fikriniz varsa yine de söyleyebilirsiniz. İkinci el olarak RX 6800, 6800 XT veya RTX 3070 Ti düşündüm, ancak ne alacağım konusunda kararsızım. Siz de fikirlerinizi paylaşırsanız gerçekten yardımcı olursunuz. Ayrıca ikinci el ekran kartı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 6600 eğer günlük kullanıldıysa 8500 rahat satarsın 18.500 TL oluyor elinde

Şimdi 3080 den 4060 Tİ kadar ürün yelpazesi var elinin altında

Açıklamada belirtmiştim yine de söyleyim Ryzen 5 5600.

Yok zaten bütçem ekran kartını satmamla birlikte 10 bin TL ediyor.
Satma dostum mevcut kartı ikimizde kullanıyoruz pişman olursun paranı biriktir güzel güncel bir kart al

Satma dostum mevcut kartı ikimizde kullanıyoruz pişman olursun paranı biriktir güzel güncel bir kart al.

Hocam satmam lazım yani olay biraz karışık ekran kartının tüm parası benim değil başka biriyle ortaktı falan yani şu an satıp kendi hakkımi alacağım ve üstüne ekleyiceğim elimde 10 bin TL gibi bir para olacak yeni ekran kartı almak için.

Temiz 3070 Ti alınabilir o bütçelere.

RX 6800 XT'ye çoğunlukla daha iyi diyorlar ne düşünüyorunuz? Bir de darboğaz yapma riski var mı 2K monitör almayı düsünüyorum.

Hocam satmam lazım yani olay biraz karışık ekran kartının tüm parası benim değil başka biriyle ortaktı falan yani şu an satıp kendi hakkımi alacağım ve üstüne ekleyiceğim elimde 10 bin TL gibi bir para olacak yeni ekran kartı almak için.

RX 6800 XT'ye çoğunlukla daha iyi diyorlar ne düşünüyorunuz? Bir de darboğaz yapma riski var mı 2K monitör almayı düsünüyorum.
Hocam rtx3060 12gb işinizi görürmü? Bu dönemde alınacak iyi kartlardan biri bence VRAM de yüksek kartta.

DLSS ve RTX avantajı var 6800 XT ile fiyat olarak da birbirine yakın kartlar zaten ama illa bir değişiklik yapılması gerekiyorsa en mantıklı seçenek bu gibi yada bütçeyi biraz yükseltip 3080 tercih edilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı