10 bin TL'ye 27-32" monitör tavsiyesi

mimario

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba. Laptopuma bağlamak için bir monitör düşünüyorum. Halihazırda masaüstümde 2 adet monitörüm var. 240 Hz ASUS ROG ve 165 Hz IPS panelli monitörlerim var. Her ikisi de 24". FPS oyunlarında vs. sorunumu çözüyor. Laptopu ayrı olarak kullanıyorum ve büyük bir ekran bağlamak istiyorum. Çizim işlerim ve arada Age of Empires 4 için kullanıyorum. Gönlümden geçen 32" ama fiyatlar aşırı artıyor. 10.000 TL bütçe ile monitör önerebilir misiniz? Talebim büyük ekran, canlı renkler için IPS panel, 144-180 Hz arası tazeleme hızı, en az 2K çözünürlük(piksellerle sürekli göz göze gelmek istemiyorum bu boyutta) laptopta 4090 ekran kartı var. Beslemede sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Çıkış olarak HDMI ve Thunderbolt(DisplayPort sinyali veriyor) mevcut. Curved monitör düşünmüyorum. Ayrıca iade konusunda destansı bir kolaylık sağladığı için Amazon önceliğim. Pahalı bile olsa Amazon'a öncelik vermek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bu fiyatlara 32 inç tavsiye etmem ben. Sizin de belirttiğiniz gibi piksel yoğunluğu açısından düşük kalacaktır.

Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Gaming.gen.tr üzerinde daha ucuz ama Amazon'dan şaşmak istemiyorum. Biliyorum ki en ufak sorunda rahat bir şekilde iade edebileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…