10 bin TL'ye 2K monitör önerisi

Bütçe
1K-10K

u7077

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle.
Kullandığım James Donkey monitörüm artık emekli oldu, ben de yeni bir monitör almak istiyorum.
Daha çok temiz ve net görüntü istiyorum ghosting yapmayan. FPS oyunları oynuyorum. 240Hz ve üstü monitör önerileriniz var mı?

(Önerilerden bir tanesi, bu alınır mı?)

Son düzenleyen: Moderatör:
VA panel ama diğer özellikleri çok güzel. Ayrıca bu konularda markanın ve markayla beraber gelen kalitenin de önemli olduğunu düşünüyorum.
Fazeon markasını ilk kez duydum.

İzlediğim Az Bilgilere Göre TN Panel Daha İyi Diyorlar Eksisi Olur mu Bana

VA panel ama diğer özellikleri çok güzel. Ayrıca bu konularda markanın ve markayla beraber gelen kalitenin de önemli olduğunu düşünüyorum.

Fazeon markasını ilk kez duydum.

Bütçesindeki en hızlı VA panel bu. OverDrive ayarlaması çok iyi. Stok ayarlarda en iyi performansı veriyor. Ghosting ve Black smearing oldukça düşük.

İzlediğim az bilgilere göre TN panel daha iyi diyorlar eksisi olur mu bana.

TN panel görüntü kalitesi olarak en kötüsü. Hız olarak OLED harici genellikle en iyisi ama hangi TN panelden bahsediyoruz? Her monitörün tepki süresi, renk gamutu, parlaklığı vs aynı olmaz.

Ayrıca Valorant'ta Radiant eloda değilseniz TN'ye bulaşmayın. Çok üst seviye oyuncuların tercih ettiği bir panel. Yani görüntüyle hiç işim olmaz sadece hız önemli diyorsan TN bakmalısın. Çünkü renk gamutu ve Kontrast'ı rezalet oluyor TN panellerin. Çamur gibi görüntü görmek istiyorsanız TN panel tercih edebilirsiniz. Tabii istisnalar olabilir ama, çoğu TN panel görüntü olarak rezalet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…