10 bin TL'ye 2K monitör önerisi

Bütçe
10.000

Faren

Femtopat
Daha fazla  
Uzun zamandır bir monitör arayışındaydım. Oynadığım oyunlar genelde from software oyunları. Arada RDR2, CS, Valorant falan da giriyorum. Görselliğe önem veriyorum. Ekran kartım 4070 Super. Şimdilik bunu almayı düşünüyorum. IPS panel olursa daha iyi olur. Bütçem 10k.

Samsung Odyssey G5

Daha iyi bir öneriniz varsa paylaşabilir misiniz?

Samsungun sitesinden egitim indirimi ile bu modeli al gec. Butcedeki IPS'lerden daha iyi.

Samsungun sitesinden egitim indirimi ile bu modeli al gec. Butcedeki IPS'lerden daha iyi.
teşekkürler de 10k bütçeyle va panel almak istemiyorum. yorunlarına da baktım ghosting sorunundan şikayet eden çok kişi var. başka öneriniz varsa alabilirim

Dell Alienware AW2724DM oldukça kalitelidir 11k dır

Dell G2724D de güzeldir 7.5k fakat aralarında 15hz fark var çokta önemli değil diyebilirim​

son olarak rampage ellipsin serisi vardı 240hz 2k ips ve oldukça kaliteli fakat o 11.5k ydı
teşekkürler hepsi güzel monitörler kesinlikle aklımda olacaklar

teşekkürler de 10k bütçeyle va panel almak istemiyorum. yorunlarına da baktım ghosting sorunundan şikayet eden çok kişi var. başka öneriniz varsa alabilirim

teşekkürler hepsi güzel monitörler kesinlikle aklımda olacaklar

Bu monitor ust duzey bir VA ve butvedeki IPS'lerden daha iyi. Ghosting sorunu yok tepki suresi oldukca yuksek. Sadece cok az bir black smearing var. Attigim konuda testleri var zaten.

Bu monitor ust duzey bir VA ve butvedeki IPS'lerden daha iyi. Ghosting sorunu yok tepki suresi oldukca yuksek. Sadece cok az bir black smearing var. Attigim konuda testleri var zaten.
şikayetlerine baktım da ghosting sorununu nadir de olsa ciddi yaşayan bir kitle var. testlerinde ghosting neredeyse yok evet

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı