10 bin TL'ye 2K monitör önerisi

RamazanQs

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
Ryzen 5 5600
Merhaba, 2K ve yüksek Hz'li monitör arıyorum, 10k bütçem var. 240 Hz üstü ve 2K monitör bakıyorum. KTC'nin bir monitörünü gördüm 300 Hz fakat 27 inc mümkünse bu tarz özelliklerde 24 inc monitör önerir misiniz?

Bir göz atın derim. Bütçeyi aşıyor ama.

Güzelmiş daha uyguna bulamazsam bunu alabilirim.

hocam konuda da belirttiğim gibi bu monitörü gördüm zaten ama bana 24 inc lazım

KTC daha iyi olur, alternatif olarak AOC Q25G4sr alınabilir.

Leon bey bende monitör düşünüyorum en başta AW2725D düşünüyordum ama erteledim onun yerine en fazla 15 bin liraya 2K öneriniz var mı ekran kartım RTX 4070 ekran olarak büyük düşünüyorum sebebi ise rekabetci oyunlarla aram yok hikayeli oynuyorum kriterlerim ghosting az olan min 30inc ve dayanıklı uzun yıllar götürecek ne tavsiye edersiniz acaba bir de Curved olmazsa sevinirim.

24 inç 2K monitör piyasada fazla yok seçenekleriniz sınırlı.

Hocam şu an bende zaten 27 inç monitör var bir tane daha 27 inç alırsam çift ekran yapmam pek mümkün değil ya 27 inç 2K alacağım bir tek onu kullanacağım ya da 24.5 inç alacağım çift ekran yapacağım emin olamadım ne yapsam.

çift monitör büyük bir nimet gerçekten olmasa da olur ama olsa çok güzel olur gibi bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…