Merhaba, 2K ve yüksek Hz'li monitör arıyorum, 10k bütçem var. 240 Hz üstü ve 2K monitör bakıyorum. KTC'nin bir monitörünü gördüm 300 Hz fakat 27 inc mümkünse bu tarz özelliklerde 24 inc monitör önerir misiniz?
Ktc 27 H27e6 320hz 1ms 2k Fast Ips Pivot Gaming Monitör Cece5ktc0001 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ktc 27 H27e6 320hz 1ms 2k Fast Ips Pivot Gaming Monitör Cece5ktc0001 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Leon bey bende monitör düşünüyorum en başta AW2725D düşünüyordum ama erteledim onun yerine en fazla 15 bin liraya 2K öneriniz var mı ekran kartım RTX 4070 ekran olarak büyük düşünüyorum sebebi ise rekabetci oyunlarla aram yok hikayeli oynuyorum kriterlerim ghosting az olan min 30inc ve dayanıklı uzun yıllar götürecek ne tavsiye edersiniz acaba bir de Curved olmazsa sevinirim.
Hocam şu an bende zaten 27 inç monitör var bir tane daha 27 inç alırsam çift ekran yapmam pek mümkün değil ya 27 inç 2K alacağım bir tek onu kullanacağım ya da 24.5 inç alacağım çift ekran yapacağım emin olamadım ne yapsam.
Hocam şu an bende zaten 27 inç monitör var bir tane daha 27 inç alırsam çift ekran yapmam pek mümkün değil ya 27 inç 2K alacağım bir tek onu kullanacağım ya da 24.5 inç alacağım çift ekran yapacağım emin olamadım ne yapsam.