Zoko Melody 4x12 CM Auto Rainbow Fanlı Temper Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
11K'ya şu kalite de bir şey alınabiliyor. Ufak kazık var gibi. Biraz da karışıklık.
Zoko Melody 4x12 CM Auto Rainbow Fanlı Temper Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
11K'ya şu kalitde bir şey alınabiliyor. Ufak kazık var gibi. Biraz da karışıklık
yani sizin sistemdeki markalrın kalitesiyle bu bir değil gibi(saphirre vs xfx/ evo vs sandisk) hem benim aldığım tanıdık olduğu için bi arıza vs. olsa güvencem var bunlara ne kadar güvenebilirsin bilmiyorum bu arada anakartı eklememişsiniz
yani sizin sistemdeki markalrın kalitesiyle bu bir değil gibi(saphirre vs xfx/ evo vs sandisk) hem benim aldığım tanıdık olduğu için bi arıza vs. olsa güvencem var bunlara ne kadar güvenebilirsin bilmiyorum bu arada anakartı eklememişsiniz.
Tanıdık güvencesi diye bir şey yok. Kendin bilinçli olarak alacaksın. +1K'da anakarta sayabilirsin. 12K ediyor. Bu arada bazı attığım parçalar daha kaliteli, bazıları denk. Mesela attığım SSD ve RAM, senin bilgisayarındakinden daha iyi.
Tanıdık güvencesi diye bir şey yok. Kendin bilinçli olarak alacaksın. +1K'da anakarta sayabilirsin. 12K ediyor. Bu arada bazı attığım parçalar daha kaliteli, bazıları denk. Mesela attığım SSD ve RAM, senin bilgisayarındakinden daha iyi.