vvalter white
Hectopat
Daha fazla
Pen avantajı ile galaxy s6 lite bakın hocam iyidirMerhaba arkadaşlar, bütçem sınırlı. Kardeşim için sınav senesinde derslerini çalışması için tablet bakıyorum. Bu bütçeye alınabilecek tablet önerilerinizi bekliyorum.
Kalem şart değil ise redmi pad ler de iyi iş çıkarır.Pen avantajı ile galaxy s6 lite bakın hocam iyidir
Maksimum bütçeniz nedir?Merhaba arkadaşlar, bütçem sınırlı. Kardeşim için sınav senesinde derslerini çalışması için tablet bakıyorum. Bu bütçeye alınabilecek tablet önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, bütçem sınırlı. Kardeşim için sınav senesinde derslerini çalışması için tablet bakıyorum. Bu bütçeye alınabilecek tablet önerilerinizi bekliyorum.
https://www.akakce.com/tablet/en-uc...m-x210r-6-gb-128-gb-11-fiyati,1099836527.htmlSamsung Galaxy Tab A9 Plus 6gb 128gb 11 İNÇ (KALEM HEDİYE) Kılıf Başlık Cam Klavye Mouse Türkiye Garantili - Fiyatı, Yorumları
Samsung Galaxy Tab A9 Plus 6gb 128gb 11 İNÇ (KALEM HEDİYE) Kılıf Başlık Cam Klavye Mouse Türkiye Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Cevap gelmedi o halde varsayım olarak atıyorum:Maksimum bütçeniz nedir?
başlık 10000 tl bütçem sınırlı demiş zaten.Cevap gelmedi o halde varsayım olarak atıyorum:
Poco Pad M1 alabilirsiniz.Elektronik: Poco Pad X1 14.999 TL, Poco Pad M1 12.499 TL
500 TL kupon ile X1 14.999 TL, M1 ise 12.499 TL. X1 Xioami Pad 7'nin Poco versiyonu ama 512 GB hafızaya sahip. İşlemcisi ile fiyatındaki cihazları tokatlıyor yine. Ayrıca amiral gemisi HyperOS arayüzüne sahip. Poco Pad M1 ise fena olmayan işlemcisi, büyük ekranı, dana gibi bataryası ve iyi...www.technopat.net
Bütçeniz artamazsa:
Google servisleri için bunu yapın çok önemli:Huawei Matepad Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Huawei Matepad Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Rehber: Huawei Cihazlarda MicroG ve Gbox ile Google Play Kullanımı
Öncelikle merhaba bu rehberin yazılma amacı MicroG ve Aurora Store kullanırken uyglama güncelleme sırasında büyük boyutlu uygulamaları tekrar indirip kurmasından ve buna alternatif arayışında çıkmıştır. Ve ekstra olarak bazı uygulamarın "Play Store üzerinden indiriniz " sorunu için yazılmıştır...www.technopat.net
Artabilirse diye attım.başlık 10000 tl bütçem sınırlı demiş zaten.
Cevap gelmedi o halde varsayım olarak atıyorum:
POCO Pad M1 alabilirsiniz.Elektronik: Poco Pad X1 14.999 TL, Poco Pad M1 12.499 TL
500 TL kupon ile X1 14.999 TL, M1 ise 12.499 TL. X1 Xioami Pad 7'nin Poco versiyonu ama 512 GB hafızaya sahip. İşlemcisi ile fiyatındaki cihazları tokatlıyor yine. Ayrıca amiral gemisi HyperOS arayüzüne sahip. Poco Pad M1 ise fena olmayan işlemcisi, büyük ekranı, dana gibi bataryası ve iyi...www.technopat.net
Bütçeniz artamazsa:
Google servisleri için bunu yapın çok önemli:Huawei Matepad Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Huawei Matepad Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Rehber: Huawei Cihazlarda MicroG ve Gbox ile Google Play Kullanımı
Öncelikle merhaba bu rehberin yazılma amacı MicroG ve Aurora Store kullanırken uyglama güncelleme sırasında büyük boyutlu uygulamaları tekrar indirip kurmasından ve buna alternatif arayışında çıkmıştır. Ve ekstra olarak bazı uygulamarın "Play Store üzerinden indiriniz " sorunu için yazılmıştır...www.technopat.net
MicroG ile evet. Poco Pad M1'e bütçeniz yetiyor mu?Teşekkürler hocam Huawei güzel duruyor ama Google YouTube Gmail'e girebiliyor muyuz?