10 bin TL'ye ekipman İtopya'dan alınır mı?

buguradesu

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5-12400F | Asus Prime H610M-D D4 | Asus GeForce RTX 3060 V2 OC | Adata DDR4-3200 8x2 1596.1 MHz
Merhaba daha önce İtopya sitesinden alışveriş yapmadım, ve SteelSeries ekipmanları istiyorum. Bütçeme en uygun donanımları ararken internette bir ilana rastladım:
İlanda Apex 5, Rival 5, Nova 5 toplam 10k TL yazıyor, sizce alınır mı? Ve İtopya iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:

İtopya güvenilir ve düzgün bir firma ancak fiyat biraz fazla değil mi hocam basit bir klavye sonuçta.

Alınmaz. O bütçeye kablolu mouse hiç yakışmaz bence.

Hocam marka takıntım var biraz, SteelSeries istiyorum yazmıştım zaten. Ayrıca Kablolu olsa daha iyi olur hem fiyat hem performans açısından. Apex 5 iyi bir klavye diye biliyorum, değil mi?

Hocam marka takıntım var biraz, SteelSeries istiyorum yazmıştım zaten. Ayrıca kablolu olsa daha iyi olur hem fiyat hem performans açısından. Apex 5 iyi bir klavye diye biliyorum, değil mi?

Set halinde düşünürsek fiyatı iyi ve dediğiniz gibi SteelSeries kayda değer bir marka ancak siyah ve kablolu klavye sistemde biraz sırıtır yine de sistem sizin siz bilirsiniz. Ayrıca bahsettiğiniz klavye blue switch sesi biraz daha ince ve arka kapağı da metalmiş bu da ağır demek. Ağır olması da kişiden kişiye iyi ya da kötü olarak yorumlanabilir.

Ağırlığını dert etmiyorum ve siyah ekipman tercih ediyorum. Peki SteelSeries Rival 5 mouse iyi mi sizce? Ve Nova5 ve Nova7 arasında 1.5K TL fark var, sizce hangisi alınmalı?

Ağırlığını dert etmiyorum ve siyah ekipman tercih ediyorum. Peki SteelSeries Rival 5 mouse iyi mi sizce? Ve Nova5 ve Nova7 arasında 1.5k TL fark var, sizce hangisi alınmalı?

Kayda değer bir fark yok.
Nova 7 de ekstra olarak çoklu bağlantı seçeneği var dikkat ederseniz.
Mouse ise gayet başarılı bir ürün.

Kayda değer bir fark yok.
Nova 7 de ekstra olarak çoklu bağlantı seçeneği var dikkat ederseniz.
Mouse ise gayet başarılı bir ürün.
O zaman Nova5 daha iyi olur, yorumunuz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…