Hocam eski kartım RTX 2080 Super'di ve 7000TL'ye 4 ay önce sattım. Aynı değerleri veren bir karta iki katı para vermek istemem açıkçası.
@Marix
Bu ilanlar nasıldır hocam?
Aorus RTX 3080
Palit RTX 3070 Ti OC LHR
İşlemci satılsa direk 7500F artı olarak B650 anakarta geçicem fakat satılacak gibi durmuyor.Kötü hocam o kartlara o paralar verilmez. İşlemciyi Ryzen 5 5600 yükseltip yanına bir RX 6800 alın. 1080p için. %1 değerleri çok kötü 1080P'de akıcı oynayamazsın. AM 4 Soket 1080pde 6900XT gibi kartları tam besleyemiyor 5800x3d fiyatı çok pahalı direk AM 5 Sokete geçilir o paralarda.
İşlemciden çok para gelmez ki zaten siz alın sistemi fiyatı uygunsa satılır zaten 1-2 hafta içinde. İşlemciden gelecek para çok absürt olmaz gibi.İşlemci satılsa direk 7500F artı olarak B650 anakarta geçicem fakat satılacak gibi durmuyor.
2950'ye ilanda fakat ikinci el işlemcilerden çok anlamıyorum. R5 7500F için ikinci el mi mantıklı sıfır mı ?İşlemciden çok para gelmez ki zaten siz alın sistemi fiyatı uygunsa satılır zaten 1-2 hafta içinde. İşlemciden gelecek para çok absürt olmaz gibi.
İkinci eli yok ki o işlemcinin piyasası sıfır fiyatında2950'ye ilanda fakat ikinci el işlemcilerden çok anlamıyorum. R5 7500F için ikinci el mi mantıklı sıfır mı ?
R5 3600XT fiyatı nasıl sizce ? Düşürmeli miyim ?İkinci eli yok ki o işlemcinin piyasası sıfır fiyatında
En uygun ilanı siz koymuşsunuz işlemciye talep olmadığı için satılmamış gibi. Düz 3600 1750tl insanlar o fiyat farkını makul bulmuyor sıfır r5 5600 alırım 3400tlye diyorlar haklı olarak. Bence fiyatın bir tık pahalı hep talep görmeyen bir model olduğu için.2950'ye ilanda fakat ikinci el işlemcilerden çok anlamıyorum. R5 7500F için ikinci el mi mantıklı sıfır mı ?
AnakartEn uygun ilanı siz koymuşsunuz işlemciye talep olmadığı için satılmamış gibi. Düz 3600 1750tl insanlar o fiyat farkını makul bulmuyor sıfır r5 5600 alırım 3400tlye diyorlar haklı olarak. Bence fiyatın bir tık pahalı hep talep görmeyen bir model olduğu için.
7500F için kule tipi lazım. Ssd kasa ve psu masrafı var 7500F güzel fiyatta alınır. 6900XT tercih edebilirsiniz ama dediğim gibi testlerde dikkat edin. Kaba taslak fena gözükmüyor olabilir ama gerekli testleri yapın ne alırsanız alın sahibindende çok dolandırıcı var. Biraz hastayım şuanda çok bakamadım kusuruma bakmayın. Elinizdeki anakart ram işlemci üçünü uygun fiyattan koyun üçünü beraber satın. Sonra 6900XT 7500F ikilisi güzel gider.Anakart
İşlemci
Ram
GPU AMD
GPU NVIDIA
Hocam bu herhalde böyle iyi bir sistem olur diye düşünüyorum.
7500F için kule tipi lazım. SSD kasa ve PSU masrafı var 7500F güzel fiyatta alınır. 6900XT tercih edebilirsiniz ama dediğim gibi testlerde dikkat edin. Kaba taslak fena gözükmüyor olabilir ama gerekli testleri yapın ne alırsanız alın Sahibinden'de çok dolandırıcı var. Biraz hastayım şu anda çok bakamadım kusuruma bakmayın. Elinizdeki anakart RAM işlemci üçünü uygun fiyattan koyun üçünü beraber satın. Sonra 6900XT 7500F ikilisi güzel gider.
6900XT için büyük geniş bir kasa ve kaliteli PSU lazım unutmayın. Ortalama bir mesh kasaya sığmaz.
Dark Maxima V30 DKCHMAXV30 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Maxima V30 DKCHMAXV30 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Maxima V30 DKCHMAXV30 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.899,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com İyi akşamlar dilerim kararsız veya sormak istediğiniz konu olursa etiketleyin kendim bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalışırım.High Power Performance Gold GD HP1-J700GD-F12S 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J700GD-F12S 700 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J700GD-F12S 700 W Power Supply özelliklerini incele, 2.207,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com