10 bin TL'ye ekran kartsız sistem toplama

Cruncher

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartını 2. el alacağım ve şu şekilde bir sistem toplamayı düşünüyorum. Nasıldır ve önerileriniz nelerdir?

Elimde halihazırda SSD bulunmakta, ekran kartı önerileri de hoş olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
12100F'de GPU yok ki, neden bu işlemciyi seçtiniz? Ekran kartsız sistem toplayacaksanız, AMD APU'lara bakmanız lazım.

İntel değilde apu için genelde amd öneriyorlar. özellikle intel alacağım diyorsan sonunda F ibaresi olmaması lazım. Örn: 12400 11400 10400

12100F'de GPU yok ki, neden bu işlemciyi seçtiniz? Ekran kartsız sistem toplayacaksanız, AMD APU'lara bakmanız lazım.
Ekran kartını 2. el alacakmış.

İntel değilde apu için genelde amd öneriyorlar. özellikle intel alacağım diyorsan sonunda F ibaresi olmaması lazım. Örn: 12400 11400 10400
Ekran kartını ayrı 2. el alacağım diye yazmış açıklamada.

Sistemin kendisi nasıl hocam?
Ramlerin Cl değeri yüksek o işlemci için ddr5 sistem toplamak gerekli mi bilmiyorum şahsen 12100f im olsa ddr4 kafi olacaktır ama ileride dersen ben daha iyi işlemci takacağım ddr5 kullanmak istiyorum yeterlidir. Anakartın 5600 mhz destekliyor sen ramleri 6000mhz seçmişsin. Bir problem olur mu bilmiyorum ama sanırım ramlerin 6000 değilde 5600 çalışacaktır.
Bilemiyorum çok kafa karıştırdı. Benden daha bilgili insanların sana yorum yapması daha iyi olacaktır hayatına mal olmak istemiyorum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…