10 bin TL'ye GPX2 alınır mı?

Bütçe
10 bin TL

Boran.o

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Kulaklık bakıyorum çünkü şu anki müzik kulaklığıma oyuncu kulaklığı lazım. SteelSeries Nova Pro'ya bayıldım ama öğrenciyim ve biriktirdiğim bir miktar parayla kulaklık alacağım, bu yüzden SteelSeries Nova Pro'dan vazgeçtim maalesef. 10K'ya GPX2 alınır mı? İndirim falan bekleyip 9K'ya düştüğünde de alabilirim, acelem yok. Alınmazsa alternatif olarak ne alınır?

Bu arada gpx2 de gayet iyi kulaklık. Steelseries çok daha kaliteli diye atmadım aşağı yukarı denkler. Yoksa ikiside alınır.

Bu arada gpx2 de gayet iyi kulaklık. SteelSeries çok daha kaliteli diye atmadım aşağı yukarı denkler. Yoksa ikisi de alınır.

ROG pelta hakkında bilgin var mı? O alınır mı bu fiyat bandında pişman eder mi?

ROG pelta hakkında bilgin var mı? O alınır mı bu fiyat bandında pişman eder mi?
ROG peltada alınır. Fiyatına göre güzel performansı var. Nova 7 mikrofon bakımından daha önde. Genel ses dengesi ve sahne seslerı bakımından da önde olduğu söylenebilir. Vurucu sesler ve bass derinliğinde ise Pelta daha iyi. Mobil desteği ve uygulaması sayesinde (EQ ayarları gibi) Nova 7 önde götürüyor. Ayrıca steelseries'in sonar uygulaması sayesinde ses bakımından pek çok özellik sunuyor. Yapay zeka destekli mikrofon veya spatial/360° uzamsal ses gibi yazılım destekleri mevcut. ROG pelta nın fiyat avantajı ise çok iyi. O fiyata steelseries istersen nova 5 e de bakmanı tavsiye ederim.

Sizce gpx 2 mi Delta 2 mi? Hangisini alırdınız siz olsanız ve neden? Nova 7'den vazgeçtim çok kötü bir mikrofon istemiyorum.

@kxy

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı