10 bin TL'ye GT 730 ve i3 6100'lü sistem alınır mı?

Hocam siz GT 730 lu sistemi alın bu arkadaşları dinlemeyin.
O sırada eve kurduktan sonra CS 2 de c4 u kurarken PSU patlayınca gelemeyen pişmanlık hissi.

Sıfırı bu fiyatta Arc750 nin.

O sırada eve kurduktan sonra CS 2 de c4 u kurarken PSU patlayınca gelemeyen pişmanlık hissi.

Sıfırı bu fiyatta Arc750 nin.
atar mısınız linkini? Artık o fiyatlara kalmadı.

Arkadaşın sınırı 11000 TL. Biraz zorlarsa 11,500 yapar. Onun dışında arttırmaz. Birde diyelim aldı bu sistemi. Monitör? birde 13100F sandığın kadar iyi bir işlemci değil. aralarında %5 performans farkı var. Benim attığım sistemden RAM'i 16 GB yapıp SSD'yide 512 yaparsa 500-600 TL daha ucuza gelir attığın sistemden. Biraz araştırın.

Arkadaşın sınırı 11000 TL. Biraz zorlarsa 11,500 yapar. Onun dışında arttırmaz. Birde diyelim aldı bu sistemi. Monitör?
Arkadaşım arkadaşın sınırı sen zaten PC ile bitirdin monitör hangi paraya alınacak
Lütfen lafı çevirme sen dedinki bu fiyatta arc750 kalmadı dedin .bende sana 750 TL farkla dual Channel bir sistem attım. arkadasa değil sana attim .arkadaşa ise sınırın 10 k ise 8k apu + 2k monitör yap dedim ve mantıklı da.

8K apu sistem yerine işlemciden kısıp ekran kartlı bir sistemde alabilir. ona 10K diyelim. 1000-1500 TL arasına 75 hz monitörde alabilir.

8K apu sistem yerine işlemciden kısıp ekran kartlı bir sistemde alabilir. ona 10K diyelim. 1000-1500 TL arasına 75 hz monitörde alabilir.
Arkadaş 10 k yi geçmeyecek bana sistem bul diyor sen ise 1500 TL bütçe artirip arkadaşın ailesini ve kararını es geçiyorsun. Arkadaş 11,5k bütçem var deseydi zaten derdi 10k demiş monitör dahil ona göre sistem onermeliyiz.

Pardon. Yanlış görmüşüm. 8,5K'ya biraz kullanılmış sistem ve 1500 TL'ye monitör alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…