10 bin TL'ye hangi marka oyuncu koltuğu alınmalı?

reaff1147

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, uzun süre bilgisayar başında ders/oyun gibi şeylerden ötürü oturduğum için artık bir oyuncu koltuğu almanın vaktinin geldiğini düşünüyorum. 10K civarı bir bütçem var, sizce hangi markanın hangi ürününü tercih etmeliyim?

Hawk Fame serisi güzeldir.
Fame serisi gibi kumaş alın deri almayın.

Hawk'ı öneririm deri olanlar genellikle soyuluyor çok uğraşırsın.

Şimdi aklıma geldi Exvega'da alınabilir.

Ben çıkılabiliyorsa Hawk Future serisini öneririm. 1 Hafta civarı Future East modelini tecrübe ettim. F/P olarak muhteşem bir ürün.

Hawk markasını aşırı fazla görüyorum özellikle yayıncılarda, başka soran kişilere de baktım. Hawk açıkçası baya içime yatıyor ama modellerden hangisini almayalıyım ona kararsızım, şuan fame ile future arasındayım.
Ben çıkılabiliyorsa Hawk Future serisini öneririm. 1 Hafta civarı Future East modelini tecrübe ettim. F/P olarak muhteşem bir ürün.

Future Fame'den daha pahalı olup daha iyi olan bir koltuk.
Arkadaşın dediği gibi bütçen çıkarsa Future al çıkmazsa Fame alabilirsin.
Fame üzmez arkadaşım kullanıyor gayet memnun.

Exvega'ya da göz gezdir derim.

Hawk'ın fazlasıyla eski bir koltuğunu kullanıyorum fab V1 sanırsam geçen gün alt mekanizması kırıldı ve çıkmıyordu yani zamanında yağlamadığımız için kaynamış ve çıkmıyordu nereden baksan 3-3.5k gibi bir parça satın almak zorunda kaldık çünkü eski serilerin malzemeleri satılmamakta alabiliyorsan yeni ve iyisinden almanı tercih ediyorum hem konfor hem senin iyiliğin için ve yağ bakımını cidden yapmanı tavsiye ediyorum yoksa kaynaya biliyor şimdiden hayırlı olsun alacaksan.

Exvega'yada göz atacağım. Büyük ihtimalle future alacağım indirim bitmez ise biterse fame alacağım.

Teşekkürler haftaya cuma gibi almayı düşünüyorum banka harcama puanlarım + param yatacak.

xDrive 15'li veya Zio Venom'a da bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…