10 bin TL'ye hazır sistem önerisi

Furkanss1

Decapat
Daha fazla  
10 bin TL var. Toplama ya da hazır sistem onerisi verir misiniz? Valorant 100 200 FPS alan, Full set kulaklık olmasa da olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu devirde 10 bin TL'ye Full set güzel bir sistem alabileceğinizi sanmıyorum.

Hocam bu devirde 10 bin TL'ye Full set güzel bir sistem alabileceğinizi sanmıyorum.
Katılıyorum 2. el bakmak zorundasınız. Denk getirebilirseniz kaliteli olanları bulabiliyorsunuz bazen.

10 bin TL'ye Valorantta 100-200 FPS alan ve full set içeren hazır sistem zor gibi. Bütçeye ekleme yapmak gerekli. Sadece kasa ve içeriği olarak "bu" var 11,300 TL. Ama tavsiye etmem.

Hocam birazcık bütçeyi arttırabilirseniz 13-15 bin TL arası bir sistem alabilirsiniz. Benim arkadaşım bu ay içerisinde (tam hatırlamıyorum kusura bakmayın) 13 bin TL' ye mis gibi sistem aldı aldığı sistem ise 18-20k değerinde neredeyse.
Kısacası, sistemleri indirim geldiğinde değerlendirmeyi ve piyasayı takip etmenizi öneririm.

Yine de Full sistem alamaz hocam 13 bine. Sadece kasa alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…