10 bin TL'ye ikinci el iPhone alınır mı?

Kartex

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sadece çekim için güncel olup olmaması önemsiz bir iPhone almak istiyorum, ortalama 10 bine kadar bütçem var, önerinizi bekliyorum.

Sadece çekim için güncel olup olmaması önemsiz bir iPhone almak istiyorum, ortalama 10 bine kadar bütçem var, önerinizi bekliyorum.
Sadece çekim içinse kamera almanız daha iyi olmazmı?

Düz X alabilirsiniz o fiyata.

8 Plus veya X olabilir. Ama sadece çekim için ise 2.el Canon kamera alınabilir diye düşünüyorum.

Sadece çekim içinse kamera almanız daha iyi olmazmı?
8 Plus veya X olabilir. Ama sadece çekim için ise 2.el Canon kamera alınabilir diye düşünüyorum.
Aynı zamanda çeşitli ios özelliklerini de kullanmak ve denemek istiyorum o yüzden kamera almak yerine iPhone daha mantıklı geliyor zaten profesyonel işler için almayacağım.

Aynı zamanda çeşitli ios özelliklerini de kullanmak ve denemek istiyorum o yüzden kamera almak yerine iPhone daha mantıklı geliyor zaten profesyonel işler için almayacağım.
10 bine 11'i bile zor bulursunuz. X alabilirsiniz anca onun da kamerası günümüze kıyasla iyi değil ve güncelleme desteği bittiği için öyle aman aman ios 18'deki gibi ios özellikleri yok. Çentiği zaten çok çirkin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…