10 bin TL'ye ikinci el iPhone önerisi

sametege1905

Decapat
Daha fazla  
9500 TL yani yaklaşık 10k bütçem var. İkinci el bir iPhone almayı düşünüyorum. Aklımda iPhone X var ama baktığım zaman ilanların çoğunda Face ID falan çalışmıyor çalışmaması bir sıkıntı çıkarır mı ve alınır mı? Param Güvende ile almayı düşünüyorum. Güzel bir ilan bulanlarda link atabilirse sevinirim.

FaceID dedikleri şey yüz tanıma ile telefon kilidi açma olayı. Şuan belki şuanki telefonunda bile vardır ama muhtemelen kullanmıyorsundur bile. O yüzden X'lerde buna çok takılmıyorum ben.

Ancak yaşanmış bir deneyimi anlatmam lazımsa;

Benim antrenörümde X vardı. Sakaryada şampiyonada yurtta otuturken aniden ekranı gitti, 5-10dk sonra geri geldi. Ama nasıl geldi bilmiyoruz veyahut nasıl gittiğini de. Yani seni her an yarıda bırakma potansiyeli var.

9500 TL yani yaklaşık 10k bütçem var. İkinci el bir iPhone almayı düşünüyorum. Aklımda iPhone X var ama baktığım zaman ilanların çoğunda Face ID falan çalışmıyor çalışmaması bir sıkıntı çıkarır mı ve alınır mı? Param Güvende ile almayı düşünüyorum. Güzel bir ilan bulanlarda link atabilirse sevinirim.
Face ID çalışmayan cihazlara bakmayın.

Apple haricinde FaceID gibi özellikler pek işlevsel değil ama iPhone'da baya baya iş görüyor (satın alımlar, kayıtlı şifreler...) ve çok hızlı çalışıyor. FaceID'si çalışmayan cihaz kesinlikle alma pişman olursun.

hocam iphone 8 plus buldum https://www.sahibinden.com/ilan/iki...atilik-tertemiz-8-plus-128gb-1196734755/detay indirim de yapıyormuş istersen sahibi arayıp konuşabilirsin veya kart bilgini ve ev adresi numaranı girerek kargo olarak alabilirsin zaten kutu dan başka birşey çıksa iadesi var paranı geri alırsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı