10 bin TL'ye ikinci el sistem toplama

Bütçe
10.000 TL
Hocam ekran kartı 4gb günümüz oyunlarında sıkıntı çıkarabilir ekstradan 8gb Ram kesinlikle fazladan 8gb daha takviye ister ve 250gb ssd yetmez 1tb hdd almak gerekir. Bütün bunlara rağmen iyi bir pazarlıkla 8500 alırsan yukarıdaki eklemelerle neredeyse hiç uğraşmadan 11.000tl civarına işini gören oyun oynatan sistem sahibi olabilirsin. Ben senin yerinde olsam bu sistemi alır 3 4 ay ikinci el 1070 veya 1080 kovalarım zaten ikisinden birini takıp 1650yi sattıktan sonra hayvan gibi f/p olur.

Hocam ek olarak bu tavsiye sizin acil uğraşmak istemediğiniz içindir gönlümden geçen hala tek tek toplamak ki çok daha iyi f/p alırsın. Eğer alırsan ekstra 8gb rami ikinci el alırsın 1tb hddyi sıfır alırsın, şahsen ikinci el disk kullanmayı pek önermiyorum. Birde pcye bütün testleri yapman lazım sistemin sağlıklı olması durumunda almalısınız.
 
Son düzenleme:

Yasağım vardı hocam yazamadım kusura bakmayın. Attığım sistem sonrası şöyle bir sistem ilgimi çekti yakın çevremde kaçırmamamı söyledi.

  • i3-10100F
  • 16 GB 3200 MHz RAM G.Skill
  • 256 GB M.2 twinmoss SSD.
  • RX 5600XT 6 GB.
  • H510M k Prime.

Eğer bu sistemde dediğiniz gibi iş görmez olarak düşünüyorsanız artık biraz bekleyeceğim.
Son olarak yazdığım sistemin fiyatı 10,000 olarak belirtilmiş pazarlıksız.
 
Hocam bence de kaçırmayın direk alın. Baba diyebileceğimiz çoğu oyunu oynatır. Ayrıca sistemi alırken gpu cpu testlerini yapmayı unutmayın bkz burda arkadaşlar iyice anlatmışlar.
 
Hocam bence de kaçırmayın direk alın. Baba diyebileceğimiz çoğu oyunu oynatır. Ayrıca sistemi alırken GPU CPU testlerini yapmayı unutmayın bkz burada arkadaşlar iyice anlatmışlar.

İyice konuşup netleştirip birkaç güne sistemi almış olurum herhalde. Tekrardan yardımlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim hocam.
 
Asıl ben teşekkür ederim hocam, iyi çalışmalar .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…