10 bin TL'ye iPhone SE 2022 alınır mı?

Şuan ki telefonum Redmi 9C 3GB/64GB. Sınav öğrencisiyim ekran sürem pek olmayacak zaten, 2 yıl beni idare etse üniversite zamanı telefonu yenileyebileceğim. Tasarımı hoşuma gittiği için ve bütçemde fazla olmadığı için SE modeline yöneldim. Telefondan oyun falan oynamıyorum oynasam dahi ayda 1-2 defa arkadaşlarla yan yana bulunduğumuzda 1-1.5 saat oynuyorum. Yanımda taşıdığım bir 10000Mah batarya var. Önceden de söylediğim gibi zaten 2. nesil bir iPhone SE alacaktım ama aynı fiyata 3. nesil buldum hangisini seçmem gerektiğini pek anlayamadım buraya danışmak istedim.
İkisi arasından se3 almalısın fakat bataryayı değiştirmeni tavsiye ederim, %75 batarya ile sıkıntı yaşarsın. Şimdi değiştirmezsen sonrasında daha yüksek bir meblaya değiştirmek zorunda kalırsın. Orijinal batarya da biraz tuzlu. Orada kararı sen vereceksin ama yan sanayi, kapasitesi arttırılmış batarya vs. bunların hiçbirini önermiyorum.

İkisi arasından se3 almalısın fakat bataryayı değiştirmeni tavsiye ederim, %75 batarya ile sıkıntı yaşarsın. Şimdi değiştirmezsen sonrasında daha yüksek bir meblaya değiştirmek zorunda kalırsın. Orijinal batarya da biraz tuzlu. Orada kararı sen vereceksin ama yan sanayi, kapasitesi arttırılmış batarya vs. bunların hiçbirini önermiyorum.
Tamam hocam teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı