10 bin TL'ye IPS monitör önerisi

AhmetBirkan

Hectopat
Merhaba, yazılım geliştiriciyim iş amaçlı kullanacağım.

İsterlerim:
  1. 4K olması.
  2. 27 inç veya daha büyük olması.
  3. IPS panele sahip olması.

Hocam daha limit var daha büyük ekran bakabiliriz.

Sen yazılımcısın bu yüzden metin netliği yüksek monitörler daha avantajlı olur. İnç arttıkça piksel yoğunluğu düşer. Piksel yoğunluğu düştükçe metin netliği bozulur.
4K'da en iyi netliği 27 inç verir.
31 inç'te alabilirsin. Fakat metin netliği 27 inç kadar kaliteli olmaz. 132 PPI metin netliği için biçilmiş alt değer. Aşağıdaki yazı bunu tarif ediyor.
Önerim 167PPI ile Dell S2722QC Monitör

Alacaktım ama satan arkadaş Hepsiburada üzerinde monitör bilgilerini yanlış girmiş. Güvenemedim. Başka monitör önerebilir misiniz?

Araştırdım, Hepsiburada ve Amazon üzerinde 10k'ya kadar cihazlara baktım şunu buldum akşam almayı planlıyorum ne önerir misiniz?

Son düzenleme:

Evet alınır. Üzmez. Sadece şu "Ebrar" satıcısından almamak lazım.
Yurt dışında ürünü kullananalar da detaylı olarak anlatmış ve memnun kaldıklarını dile getirmişler.
4K'da 27 inç ve Dell üzmez zaten buna eminim. Üründe ölü piksel ya da üretim hatası olursa Amazon olduğu için arada direkt iade edersin en kötü senaryo bu olur.

Ebrar satıcısını neden önermiyorsunuz hocam öğrenmek için soruyorum.

Hocam VA panel ve 32 için bir de benim paylaştığım modelle arasında fark göremedim. O yüzden benim önerdiğimi almayı düşünüyorum. 27 için 4K'da metin okumasında daha iyi olduğunu belirtti arkadaş o yüzden 27 inç düşünüyorum.

Ürün satışlarında çok eleştiri alıyor. Mağaza puanları da düşüktü yanlış hatırlamıyorsam. Ürünün arkasında durmadığını da yazanlar vardı.
Tamamdır teşekkürler, farklı öneri olmazsa inşallah akşam monitörü alacağım. Hepsiburada ve Amazon üzerinde aynı satıcı satıyor ürünü. Hepsiburada üzerinden alırsam 3 ay erteleme + 6 ay taksitli alabiliyorum amazon tarafında sadece 6 ay taksit var. Bu yüzden Hepsiburada üzerinden almayı düşünüyorum. Sizce sorun olur mu? Ölü piksel falan çıksa Hepsiburada uğraştırır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…