10 bin TL'ye IPS monitör önerisi

dacyem

Centipat
Daha fazla  
Daha önce bu tarz konu açtım ama VA panel önerileri verildi, IPS panel istiyorum, VA panel önermiyorlar. 10 bin TL bütçem var, 6 da olur, 7 de, 8 de, 9 da. 180 Hz MSI monitörüm paneli kırıldı, MSI bir şey yapmadı; olduğu yere düştü, yapılmaması normal gibi geldi. Güzel renkleri olan bir monitör istiyorum, ne alacağımı gram bilmiyorum. ASUS renk gamutları iyi gibi duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam daha önceden deneyiminiz varsa, FHD yeterli mi sizce bir monitöre?

Teşekkür ederim fakat 4060 ve i5 12400F işlemcim var darboğaz sıkıntısı yaşarmıyorum 1080p almalıyım gibi düşündüm.

Teşekkür ederim fakat 4060 ve i5 12400F işlemcim var darboğaz sıkıntısı yaşarmıyorum 1080p almalıyım gibi düşündüm.

Teşekkür ederim düşünüceğim bunu peki sizce 240 Hz çıkma gereği duymalı mıyım 180 Hz kullandım240 merak yani ediyorum almalı mıyım alsam ne önerirsiniz?

Teşekkür ederim düşünüceğim bunu peki sizce 240 Hz çıkma gereği duymalı mıyım 180 Hz kullandım240 merak yani ediyorum almalı mıyım alsam ne önerirsiniz?
Merak ediyorsanız, 240 Hz olarak bunu öneririm:
24G42e'den çok daha iyi bir monitör.

VA panel almayın diyorlar buna ne dersiniz yani VA panel görmedim hiç IPS kullandım kötü mü olur benim için.

Bundan sonra ana monitör almayacağım yani sürekli kullanıcğaım bir monitör olsun istiyorum AOC'dan mı gitmemi istersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…