10 bin TL'ye iş için laptop önerisi

Bütçe
10-15 bin TL

kaan toker

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

İş için (yazılım ve araba yazılımları) kullanılacak bir laptop arıyorum,

Kriter olarak onboard ekran kartı olmaması gerekiyor(gücüne göre onboard da olabilir) ve AMD işlemci olmaması gerekiyor, depolama olarak minimum 500 GB seviyelerinde olması gerekiyor SSD olursa benim için bir artı ve son olarak batarya süresi uzun olursa o da bir artı olur.

Toplam bütçe olarak yaklaşık 10bin TL civarı 15bin TL'ye kadar çıkılabilir.

Oyun için kullanılmayacak fakat güçlü bir laptop olması gerekiyor.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba,

İş için (yazılım ve araba yazılımları) kullanılacak bir laptop arıyorum,

Kriter olarak onboard ekran kartı olmaması gerekiyor(gücüne göre onboard da olabilir) ve AMD işlemci olmaması gerekiyor, depolama olarak minimum 500 GB seviyelerinde olması gerekiyor SSD olursa benim için bir artı ve son olarak batarya süresi uzun olursa o da bir artı olur.

Toplam bütçe olarak yaklaşık 10bin TL civarı 15bin TL'ye kadar çıkılabilir.

Oyun için kullanılmayacak fakat güçlü bir laptop olması gerekiyor.

Teşekkürler.

Ekran kartı bize sorun yaşatır mı acaba?

Hocam AMD olsa daha iyi olurdu, AMD APU konusunda iyi işler çıkarıyor. Sorun çıkartmaz bu model. Bu laptopa gelirsek; yazılım vb işler için CPU'nun güçlü olması şart, 11.nesil i5 sizi memnun eder. Bu arada Intel 10.nesilden sonra APU'larını bayağı güçlendirdi.

Hocam AMD olsa daha iyi olurdu, AMD APU konusunda iyi işler çıkarıyor. Sorun çıkartmaz bu model, bu laptopa gelirsek; yazılım vb işler için CPU'nun güçlü olması şart, 11.nesil i5 sizi memnun eder. Bu arada Intel 10.nesilden sonra APU'larını bayağı güçlendirdi.

Anladım, kullandığımız arayüzler ve cihazlar AMD işlemci desteklemiyor o sebeple Intel ihtiyacı duyuyorum, yoksa masaüstü cihazım da Ryzen 5 5600X.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı