10 bin TL'ye kadar 1440P monitör önerisi

springtrap.166

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ekran kartı:amd radeon 7800xt işlemci:amd ryzen 5 7500f ram:g skill 32gb ddr5 6000mhz ssd:kingston renegade 1tb işlemci soğutucu:rampage octagon c60 anakart:gigabyte b650m s2h kasa/psu:vento vg20al 850watt
10k bütçem var. 7800XT kullanıyorum bu yüzden 1080p yetersiz kalıyor bu yüzden 1440p geçmeyi düşünüyorum. Flat bir monitör olursa iyi olur.
Aklımda bu monitör var. FPS oyunları oynadığım için en az 180Hz olacak.

10k bütçem var. 7800XT kullanıyorum bu yüzden 1080p yetersiz kalıyor bu yüzden 1440p geçmeyi düşünüyorum. Flat bir monitör olursa iyi olur.
Kupon vardır diye biliyorum.

Kupon vardır diye biliyorum.

Curved bu. FPS oyunları için her zaman IPS daha iyidir.

Gayet güzel alabilirsin. Bende bunu almayı düşünüyorum yaz aylarında.

Aklımda ilk g65b vardı ama hem curved bide alan kişilerde hep ölü piksel olduğunu duydum. VA olmasıyla bir sıkıntım yok ama ips olsa daha iyi olur. Şuan aklımda bu msi monitörü vardı. Belki daha iyisi çıkar diye bir konu açtım

Gayet güzel alabilirsin. Bende bunu almayı düşünüyorum yaz aylarında.

Aklımda ilk G65B vardı ama hem Curved bir de alan kişilerde hep ölü piksel olduğunu duydum. VA olmasıyla bir sıkıntım yok ama IPS olsa daha iyi olur. Şu an aklımda bu MSI monitörü vardı. Belki daha iyisi çıkar diye bir konu açtım

R27QE'ye baktın mı? MSI ile aralarında ne kadar fark var bilmiyorum araştırıyorum şu an 7bin TL'ye en iyisi R27QE.

Ben bunu almaya gittim. Ellerinde yoktu aynısının 185 hz li versiyonunu aldım. Çok memnunum.
Bu monitörün probleml olduğunu duydum. Hiçbir sıkıntısı yok değil mi?

Aklımda ilk G65B vardı ama hem Curved bir de alan kişilerde hep ölü piksel olduğunu duydum. VA olmasıyla bir sıkıntım yok ama IPS olsa daha iyi olur. Şu an aklımda bu MSI monitörü vardı. Belki daha iyisi çıkar diye bir konu açtım.

G274QPF e2'nin kalite kontrol kısmı çok iyi değil. Onda da bir sürü ölü piksel şikayeti duydum. Eğer bu konulara fazla takılıyorsanız Amazon veya Hepsiburada satıcılı monitör alın, aksi halde pişman olmanız muhtemel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı