Cicikuşşs Kilopat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 875 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 26 Mart 2024 #11 İttihat dedi: Şu an en iyisi bu gibi dostum forumdan 8-9 kişi dün aldık bu monitörü ayrıca incelemesine bakabilirsiniz. İnceleme: MSI 27" MAG 274QRFW İnceleme: MSI 27" MAG 274QRFW Genişletmek için tıkla... Ben de monitör arayışındayım acaba alsam mı bu modeli kararsızım elimde halihazırda 4K 60 Hz ASUS var 27 inç.
İttihat dedi: Şu an en iyisi bu gibi dostum forumdan 8-9 kişi dün aldık bu monitörü ayrıca incelemesine bakabilirsiniz. İnceleme: MSI 27" MAG 274QRFW İnceleme: MSI 27" MAG 274QRFW Genişletmek için tıkla... Ben de monitör arayışındayım acaba alsam mı bu modeli kararsızım elimde halihazırda 4K 60 Hz ASUS var 27 inç.
İttihat Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #12 Cicikuşşs dedi: Ben de monitör arayışındayım acaba alsam mı bu modeli kararsızım elimde halihazırda 4K 60 Hz ASUS var 27 inç. Genişletmek için tıkla... Yani ihtiyacınız varsa bence alınmalı şu anki piyasa malum daha sonra fiyatlandırma nasıl olur bilemiyorum.
Cicikuşşs dedi: Ben de monitör arayışındayım acaba alsam mı bu modeli kararsızım elimde halihazırda 4K 60 Hz ASUS var 27 inç. Genişletmek için tıkla... Yani ihtiyacınız varsa bence alınmalı şu anki piyasa malum daha sonra fiyatlandırma nasıl olur bilemiyorum.